Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Αγρίνιου: δεν συμμετέχουμε στη σύσκεψη-πασαρέλα

laikiseispirosiΑνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου

Επιβεβαιώθηκαν οι επισημάνσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ότι δηλαδή δεν υπήρχε καμία διάθεση, από την πλειοψηφία του Δ.Σ. αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον τομέα της δημόσιας υγείας, με κορωνίδα τα του νοσοκομείου Αγρινίου που σχεδόν υπολειτουργεί.

Αντί για πρωτοβουλία συντονισμού του αγώνα, όπως ήταν και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, η δημοτική αρχή προσκαλεί σε σύσκεψη-πασαρέλα φορέων, τους θύτες και τα θύματα αυτής της πολιτικής «για το νοσοκομείο Αγρινίου και για τις δομές υγείας στην Αιτ/νία». Σύσκεψη δηλαδή με αυτούς που εφάρμοσαν, εφαρμόζουν, στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα.

Η Λαϊκή συσπείρωση Αγρινίου δεν θα συμμετέχει στο «πανηγυράκι» που στήνουν με σκοπό να σηκώσουν κουρνιαχτό απόκρυψης των προβλημάτων, των αιτιών που τα γεννούν και των υπαίτιων αυτών.

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, να βγάλουν συμπεράσματα από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που ουσιαστικά στοχεύουν στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής, να κάνουν υπόθεση δική τους το αίτημα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και πρόνοια για όλο το λαό και με τα ταξικά συνδικάτα, τις ταξικές συσπειρώσεις, οργανωτές του αγώνα τους να επιβάλουν λύσεις στα προβλήματα.

Σε αυτή τη μάχη η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Αγρίνιο 12/1/2016

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Μπανανοεπανάσταση

  Τηλέφωνο για το Δαφνί: 213 2054000
  Διεύθυνση(για να πάτε)
  Λεωφόρος Αθηνών 374
  Χαϊδάρι, Αθήνα Τ.Κ. 12462

 2. Για νομισματοκοπείο...

  …καλά πάω; Μην είδατε τη μάνα της Βαλαβάνη;

 3. comments

  ειναι αυτο που λέμε,”για ζήτω”.Πολίτες του Αγρινίου,υποτίθεται σοβαροί,υποτίθεται ενεργοί,υποτίθεται “προοδευτικοί”,δεν πάνε λέει γιατι θα ειναι πασαρέλα κλπ κλπ.Μα αυτός ειναι ο δήμαρχος σήμερα κι αυτή η κατάσταση σήμερα,κι αυτο το Νοσοκομείο σήμερα κλπ κλπ Πάτε,λέτε αυτά που νομίζετε,σας ακούνε όσοι θέλουν και βλέπουμε…Ολα τα άλλα ειναι αστειότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.