Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

ΛΑ.Σ. Αγρινίου : «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» οι σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ

“Πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ.Καμμένος”

??????????

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η  Λαϊκή Συσπείρωση  Αγρινίου αναφορικά με το ψήφισμα και τη συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο . Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, την Τρίτη 19/1/2016 η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου έφερε προ ημερησίας διάταξης θέμα για συζήτηση το έγκλημα κυβέρνησης-κεφαλαίου στην κοινωνική ασφάλιση. Η ΛΑ.Σ. κατέθεσε ψήφισμα που μοιράστηκε στους επικεφαλής των παρατάξεων, προς συζήτηση και λήψη απόφασης.
Το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου σε συνεδρίασή του, την Τρίτη 19/1/2016 αποφάσισε:
Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών, όλων των επαγγελματιών για το ασφαλιστικό. Οι παρεμβάσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση με σύμφωνη γνώμη της ΕΕ και του ΔΝΤ δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά αποτελειώνουν κάθε έννοια κοινωνικής ασφάλισης.
Προφασίζονται την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού αλλά κρύβουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με τη δουλειά τους, τις εισφορές τους, τη φορολόγησή τους το ασφαλιστικό και μάλιστα ακριβά.
Κρύβουν ότι κυβερνήσεις και μεγάλο κεφάλαιο έχουν διαχρονικά «στεγνώσει» τα ασφαλιστικά ταμεία. Πάνω από 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ € είναι οι οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι ζημιές από το παίξιμο των αποθεματικών στο χρηματιστήριο, το «κούρεμα» του PSI. Η πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στοίχισε 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ €.
Να ποιοι να πληρώσουν για το ασφαλιστικό.
Επειδή το ασφαλιστικό μας αφορά όλους από τα λαϊκά στρώματα, είναι και ώρα ευθύνης για όλους μας.
Το Δ.Σ. δηλώνει ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την υπεράσπιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης για όλους και την αποκατάσταση των παροχών σε υγεία-πρόνοια-σύνταξη στα επίπεδα του 2009.
Αγρίνιο 19/1/2016»

Είναι χαρακτηριστική όμως η στάση της παράταξης του κ.Τραπεζιώτη (ΣΥΡΙΖΑ) που με τοποθετήσεις της, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της μέχρι την τελευταία στιγμή, να παρουσιάσει το «μαύρο – άσπρο». «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» οι Δ.σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο η παράταξη του κ. Τραπεζιώτη που το καταψήφισε, (πλην κ.Γκορόγια), όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Μοσχολιού (κ.Κουτρουμάνος, κ.Σφυρής.Β) που δεν ενέκριναν το ψήφισμα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μην περάσει το ψήφισμα. Είναι ταυτόχρονα χαρακτηριστική η δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Καμμένου.Σ. ότι: «ΔΕΝ πρέπει να επανέλθουν και να αποκατασταθούν οι παροχές υγείας-πρόνοιας-σύνταξης στα επίπεδα του 2009» όπως ρητά ανέφερε το ψήφισμα της ΛΑ.Σ. Πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους της περιοχής, να καταδικάσουν την πολιτική διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και τους υποστηρικτές της μέσα και έξω από το Δ.Σ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να καταγγείλουν αυτές τις μεθοδεύσεις , να ξεσηκωθούν και να πάρουν μαζικά μέρος την Παρασκευή 22/1/2016 στις 6:30μμ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Αγρινίου και στις 4 Φλεβάρη στην Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ ενάντια στην διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νόμο Λαιμητόμο!
Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική!

Αγρίνιο 19/1/2016

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. pol

  Ελπίδα,θα έφτιαχνε την χώρα,
  Θα σταματούσε την οικογενειοκρατία.
  Θα σταματούσε τους διορισμούς των ημετέρων στο δημόσιο.
  Θα έδινε την 13 η σύνταξη στους ηλικιωμένους.
  Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ.
  Δεν θα έκοβε μισθούς και συντάξεις.
  Δεν θα ξεπούλαγε τα σπίτια του κοσμάκη.
  Γιατί, γιατί, γιατί ……!!!!!!!
  Πολλά γιατί, πολλές υποσχέσεις.
  Το κομματικό κράτος καλά κρατεί. Δεν είναι μόνο οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων στο δημόσιο η δυστυχία της χώρας, αλλά και όσοι υπηρετούν στο δημόσιο για να γίνουν προϊστάμενοι πρέπει ή να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή να έχουν συγγενή Συριζαίο. Πώς λοιπόν θα πάει μπροστά η δημόσια διοίκηση αφού συνεχίζεται το σύστημα των αναθέσεων των προϊσταμένων για το οποίο τόσο είχες κατακεραυνώσει τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
  Προχτές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης μιλούσες για αξιοκρατία. Πού την είδες; Στις καθαρίστριες που έγιναν γραμματείς δικαστηρίων ή στους γενικούς διευθυντές και διευθυντές του δημοσίου που προκειμένου να διατηρήσουν τις θεσούλες τους δηλώνουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ; Στους άνεργους που πεινάνε και βλέπουν την ίδια στιγμή να διορίζονται μετακλητοί οι συγγενείς με 2.000 ευρώ τον μήνα;
  Έλεγε χθες η Ράνια Σβίγγου στον ΣΚΑΙ ότι οι θέσεις αυτές είναι προσωρινές. Να πάει να το πει στους άνεργους αυτό που παρακαλάνε για 1 ευρώ και τρώνε στα συσσίτια. Λες να τους ένοιαζε αν έβρισκαν δουλειά έστω και προσωρινή; Αυτό το κράτος που μας υποσχέθηκε; Αυτήν την δικαιοσύνη;
  Λυπάμαι!!!
  Οι Αγρότες τώρα αντιδράνε μόνο όταν θίγονται;
  Η Υγεία τώρα πάει για ιδιωτική;
  Η Παιδεία πάει κατά διαόλου!!!
  Όλα στάχτες και αποκαΐδια.
  Μια ζωή αυτό θυμάμαι από την ημέρα που κατάλαβα τις κυβερνήσεις (παράγκες). με την Περιβόητη Αξιοκρατία , την Διαφάνεια , την Διαύγεια των Αποφάσεων και των Νόμων που δεν ξέρουν να τους εφαρμόσουν αλλά τους παρερμηνεύουν διαρκώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.