Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Λειτουργία Βιβλιοθήκης στο ΚΠΕ Μεσολογγίου & Θέρμου»

 

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μεσολογγίου & Θέρμου διαθέτει βιβλιοθήκη με ικανοποιητικό αριθμό εκδόσεων που αφορούν τόσο σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (εδκόσεις, μελέτες, άρθρα, δημοσιεύσεις, εκπ/κά πακέτα, άλμπουμ, κλπ.) όσο και σε θέματα Τοπικού Περιβάλλοντος (Ιστορία, Λογοτεχνία, Φυσικό Περιβάλλον, εκδόσεις, άρθρα, μελέτες, εκπ/κά πακέτα κλπ.). Η βιβλιοθήκη αποτελεί ζωντανό πυρήνα του Κέντρου και συνεχώς ενημερώνεται με νέα τεύχη, καθώς η βιβλιογραφία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας τόσο στη δημιουργία των Εκπαιδευτικών μας Προγραμμάτων όσο και στην υλοποίηση των υπόλοιπων δράσεων του Κέντρου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η βιβλιοθήκη του ΚΠΕ τίθεται στη διάθεση των σχολικών μονάδων προκειμένου να τύχει της μέγιστης δυνατής αξιοποίησής της από την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές και εκπαιδευτικούς) τόσο στη δημιουργία των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιούνται στα σχολεία όσο και στη δημιουργία των Ερευνητικών Εργασιών (projects) που υλοποιούνται στο Λύκειο, αλλά και όλων των εκπαιδευτικών δράσεων των σχολείων γενικότερα.

Στο χώρο της βιβλιοθήκης του Κέντρου υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας αναγνωστηρίου καθημερινά (08:00π.μ. – 15:00μ.μ.), ενώ για τα περισσότερα τεύχη μπορεί να υπάρξει δυνατότητα δανεισμού για μικρό χρονικό διάστημα. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μπορεί να δίδεται οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ενώ για την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα της βιβλιοθήκης όλα τα τεύχη, με πλήρη στοιχεία, θα καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα του Κέντρου αμέσως μόλις δοθεί η δυνατότητα ενεργοποίησής της.

 

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ

 

 

 

ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.