Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019

Λειτουργεί ξανά η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Άρτας

fak230115

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, ενημερώνει ότι, δύο περίπου χρόνια μετά την εν τη πράξει αναστολή λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής, του Γ.Ν. Άρτας τον Νοέμβριο του 2013 που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους κατοίκους της περιοχής μας αλλά και ολόκληρης της ΒΔ Ελλάδας, βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκ νέου έναρξη λειτουργίας της από 14/9/2015.
Η Ψυχιατρική Κλινική του ΓΝ Άρτας, από το 2008 που πρωτολειτούργησε, αποτέλεσε την μία από τις τρείς Ψυχιατρικές Κλινικές, που μαζί με αυτές των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων της Πάτρας και των Ιωαννίνων, κάλυπταν όλη την Δυτική Ελλάδα. Η Κλινική , σημειώνοντας μηνιαίες καλύψεις πάνω από 120%, εξυπηρετούσε εκούσιες και ακούσιες νοσηλείες από τους Νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Αιτωλοακαρνανίας αλλά και Λευκάδα, ενώ πολλές φορές δέχτηκε αιτήματα νοσηλείας και από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας που προήρχοντο ακόμα και από πολύ μακρινές περιοχές της Επικράτειας.
Επίσης η Διοίκηση του Γ.Ν. Άρτας ενημερώνει ότι όλες οι άλλες υπηρεσίες του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.Άρτας (Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, Ξενώνας «Μελισσάνθια» και Προστατευόμενα Διαμερίσματα, τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχιατρικής, ψυχιατρική κάλυψη ΤΕΠ, Διασυνδετική-Συμβουλευτική Ψυχιατρική, ψυχιατρικές πραγματογνω-μοσύνες και συμμετοχές σε Επιτροπές καθώς και ο Σύλλογος Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ν. Άρτας και ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Άρτας-Πρεβεζας) συνεχίζουν να υφίστανται και να λειτουργούν, προσφέροντας τις αναμενόμενες υπηρεσίες τους στους πολίτες.
«Παραμένουμε προσηλωμένοι στον κύριο στόχο μας ο οποίος είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συνανθρώπους μας», υπογραμμίζει ο αγρινιώτης διοικητής Νίκος Κατσακιώρης,

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.