Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Εχθρούς εντός “των τειχών” βλέπει ο Κατσούλης με αφορμή τον…Σκυλακάκη

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π.Κατσούλης εξέφρασε την ενόχλησή  του για το γεγονός πως ο Ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης δεν επισκέφθηκε το δημαρχείο της Ιεράς Πόλεως. Μάλιστα αλλάκαι τη λύπη του θεωρώντας ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου…”Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, σε εποχή κρίσης που η εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο και το καθημερινά επιδιωκόμενο δυο χρόνια τώρα από πλευράς του δήμου μας, υπάρχουν «Μεσολογγίτες» που στο όνομα του ατομικού και μικροκομματικού συμφέροντος τους υποσκάπτουν την κοινή προσπάθεια. Πράγματι ο «εχθρός» ήταν και εξακολουθεί να παραμένει «εντός των τειχών» αναφέρει χαρακτηριστικά.Αναλυτικά η δήλωση:

“Πληροφορήθηκα μέσω των ΜΜΕ, ότι ο Ευρωβουλευτής κ. Σκυλακάκης επισκέφτηκε την Αιτωλοακαρνανία με σκοπό να αντιληφθεί τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής μας.Ορθώς πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Αγρινίου με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του δήμου Αγρινίου, όμως κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη στο Μεσολόγγι. Προφανώς με ευθύνη προσώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, αποκλείστηκε η δημοτική αρχή του δήμου μας και ούτε καν ενημερώθηκε για την έλευση του Έλληνα Ευρωβουλευτή στο δήμο μας.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, σε εποχή κρίσης που η εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο και το καθημερινά επιδιωκόμενο δυο χρόνια τώρα από πλευράς του δήμου μας, υπάρχουν «Μεσολογγίτες» που στο όνομα του ατομικού και μικροκομματικού συμφέροντος τους υποσκάπτουν την κοινή προσπάθεια. Πράγματι ο «εχθρός» ήταν και εξακολουθεί να παραμένει «εντός των τειχών».

Λυπάμαι…”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.