Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Λόρι Σάντσεζ: Εμφανιστήκαμε με καθυστέρηση 45 λεπτών

Στην πολύ κακή απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο εστίασε τα αίτια της ήττας ο τεχνικός του Απόλλωνα Λόρι Σάντσεζ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν πολύ δύσκολο μετά με το 2-0 στην πλάτη να γυρίσει το παιχνίδι η ομάδα του.

unnamedΑναλυτικά:«Εμφανιστήκαμε στον  αγώνα με καθυστέρηση σαράντα πέντε λεπτών και δεν γνωρίζω το γιατί. Ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στους αγώνες. Στο δεύτερο ημίχρονο που εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος εντός έδρας έχει ένα αξιοπρόσεχτο ρεκόρ εντός έδρας και θεωρώ ότι ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως όταν δεν εμφανίζεσαι για σαράντα πέντε λεπτά και δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να σημειώσει δυο γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στην αναμέτρηση. Νομίζω ότι αν είχαμε ακόμη πέντε λεπτά στη διάθεσή μας θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει».

Σε σχετική ερώτηση για το αν ο Απόλλωνας με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πέφτει και την εμφάνιση του δευτέρου μέρους μένει, απάντησε μονολεκτικά «ναι» Σε άλλη σχετική ερώτηση όσον αφορά το αν είχε κάποιο πρόβλημα, παράπονο από τον διαιτητή της αναμέτρησης απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «κανένα σχόλιο» ενώ τέλος για το αν έχει εξήγηση για την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ήταν πάλι μονολεκτική η απάντησή του με ένα «όχι».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.