Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Λύνεται το θέμα του Ασκουές

Λύνεται το θέμα του Ασκουές

asquesΔεν έχουν διάθεση στον Παναιτωλικό να τρενάρουν και άλλο το θέμα του Κάρλος Ασκουές, τον οποίο σκοπεύουν να παραχωρήσουν από τώρα. Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Κάρλος Ασκουές στον Παναιτωλικό εκπνέει το καλοκαίρι. Ο Περουβιανός δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, η ομάδα του Αγρινίου δεν θα τα βάψει μαύρα αν δεν τον έχει διαθέσιμο στο δεύτερο μισό της σεζόν, οπότε όλα δείχνουν ότι θα υάρξει ”διαζύγιο” για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στην Alianza Lima.

Και οι διοικούντες τον Παναιτωλικό υποστηρίζουν ότι λογικά το θέμα της λύσης του συμβολαίου θα έχει άμεσα εξέλιξη και η κάθε πλευρά θα χαράξει το δρόμο της. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας επισημαίνουν ότι και να μη γίνει κάποια περαιτέρω κίνηση ενίσχυσης, άπαντες είναι ευχαριστημένοι με τις προσθήκες που έγιναν.

Κρατούν, βέβαια, ένα μικρό παράθυρο ανοικτό, μήπως έστω και την τελευταία στιγμή προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση, ώστε να κινηθούν για να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον υλικό.

sport24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.