Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

Μάγεψε στο Παπαστράτειο ο Γώγος

Ο καταξιωμένος συμπατριώτης μας πιανίστας

Σε συνθέσεις των Λιστ, Μπετόβεν και άλλων σπουδαίων κλασσικών, ο καταξιωμένος πιανίστας Π. Γώγος μάγεψε το κοινό στην αποψινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γ.Ε.Α. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Τον καλλιτέχνη προλόγισε και παρουσίασε στο ακροατήριο η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου κ. Ευαγγελία Κραβαρίτη η οποία και συνέστησε στους Αγρινιώτες έναν πιανίστα με περγαμηνές. «Ο Παναγιώτης Γώγος έχει συνεργαστεί με ορχήστρες όπως ‘Santa Maria’ Chamber Orchestra Lucerne, και με μαέστρους όπως Alois Springer, George Aravidis και Botini », ενημέρωσε η κ. Κραβαρίτη.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία, αποχώρισαν στο τέλος με τιε καλύτερες εντυπώσεις. Ο κ. Γώγος αναφερόμενος στη καλλιτεχνική του πορεία, δήλωσε στο agrinionews.gr: «παίζω πιάνο από έξι χρονών. Η καλλιτεχνική μου βάση είναι μεταξύ Αυστρίας, Γαλλίας ενώ βρίσκομαι στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών και εδώ, στον τόπο μου -καθώς ο πατέρας μου κατάγεται από τη Λεπενού- είναι η δεύτερη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που έρχομαι για αυτόν το λόγο.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.