Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Μάγκες κάγκουρες, πολιτική και μέντιουμ…

Μια και είναι Σαββατοκύριακο να γράψουμε και κάτι ελαφρύ να μην προβληματιστεί κανείς:

dolo-Στη λεβεντογένα Κρήτη τρεις παλικαράδες συγκεντρώθηκαν για να πλακώσουν μια 46χρονη γυναίκα και να τη στείλουν στο νοσοκομείο μπροστά στα παιδιά της! Εδώ στο Αγρίνιο που δεν πήραμε όσες επιδοτήσεις πήρε το “πράσινο νησί”, αλλά την ίδια μαγκιά καλλιεργήσαμε, ένας κάγκουρας πλάκωσε στο ξύλο έναν 55χρονο γιατί του έκανε παρατήρηση για το ρημάδι του. Δεν ξέρω αν ήταν από αυτά με τις τέσσερις πειραγμένες ζάντες που πάνε σετ με  το ρημάδι το πειραγμένο cd player.

Αλλά δεν ντράπηκε να ενοχλήσει το παλικάρι-κάγκουρα που  σε τελική ανάλυση τι έκανε; Ότι κάνει κάθε μέρα και κάθε νύχτα στους δρόμους της πόλης. Σπάει νεύρα για να θυμάται ότι ζει. Ή μήπως ήταν τρέντι και δεν ήταν κάγκουρας; Δεν ξέρω μπερδεύω και τις φράντζες με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζω ποιοι είναι αυτοί με τα χρυσαφένια παπιά που πάνε σούζα και ποιοι εκείνοι με τα φωσφοριζέ σπόιλερ που παίζουν Κιάμο στη ζωή μας…

dose-Έγραψα κι εγώ για το πόσο αποτυχημένες ήταν όλες οι κομματικές βεγγέρες και σε ένα κείμενο 2/5 για την αποτυχία της ΝΔ και 2/5 για την παλιγγενεσία του ΠΑΣΟΚ έβαλα και 1/5 τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ και το αν έπρεπε να παρουσιαστούν οι ψήφοι. Λες και οι άλλοι τις παρουσίασαν…Σωστό κι αυτό. Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν κινδυνεύω να βρεθώ “στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ και να φυλάω το σπίτι μου κατηγορώντας το σπίτι του γείτονα” όπως εγκαλούνται  άλλοι συνάδελφοι. Άλλοι πρέπει να ‘ναι, αν και ποτέ δεν ξέρεις ποιος εγκαλείται, διότι από κομματικές εμπειρίες εγώ έχω μόνο μια 13 χρονών που με πήγε ο κολλητός μου ο Χρήστος ο Τσώκος να γραφτώ στους Νέους Πρωτοπόρους. Δεν έχει σημασία που δεν έκατσα πολύ, έμαθα να μην μπαίνω στο κόμμα  κανενός αλλά να ψηφίζω ότι γουστάρω. Και δεν με κόβουν και στις διαδικασίες επειδή δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη όπως κατήγγειλε νεοδημοκράτης προσφάτως. Άλλωστε στον “ευρύτερο χώρο της ΝΔ”, είναι και το “μη παπανδρεϊκό” ΠΑΣΟΚ, πλέον…Όχι εκείνο που θεωρούσε λεβέντες το Γιαννόπουλο το Βαγγέλη και τον Τσοχατζόπουλο τον Άκη. Το άλλο.

mend-Τέλος την προσοχή σας: Κυκλοφορεί και μοιράζει διαφημιστικά στην πόλη “μέντιουμ μεγάλο σημαντικό” που λύνει όλα τα προβλήματα. Έρωτας, φυλακτό για προστασία, επιτυχίες, επαγγελματικές συμβουλές. Πάνω από όλα όμως, όπως λέει το promotion, “λύνει σημαντικές δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου”. Είναι προφανές ότι και στην πόλη μας για να ξεμπλοκάρουν τα δικαστήρια κάποιος θα λύνει τα σεξουαλικά θέματα ώστε να πάμε και στα άλλα που έχουν σκαλώσει…Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το κείμενο είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αλβανικά, αν και το μέντιουμ είναι από την Αφρική. Ίσως αυτά είναι τα δυο μεγάλα target group!

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.