Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Μάθανε πως φτωχύναμε πλακώσανε και οι… «οίκοι χρυσού»

Μάθανε πως φτωχύναμε πλακώσανε και οι… «οίκοι χρυσού»

Μάθανε πως φτωχύναμε πλακώσανε και οι…. «οίκοι χρυσού»,οι οποίοι προσφέρουνε στους χειμαζόμενους από την οικονομική κρίση Αγρινιώτες «χρυσές ευκαιρίες» όπως την πώληση των χρυσών τους δοντιών ακόμα…. και με σφραγίσματα.
Η οικονομική κρίση η οποία επηρεάζει περισσότερο ακόμη τις περιοχές ,όπως του Αγρινίου, που έχουν διαλυμένο πρωτογενή τομέα, εμπορικό κόσμο σε απόγνωση και δεν ελπίζουν στον… τουρισμό οδηγεί πολλούς πολίτες σε εκποίηση προσωπικών τους αντικειμένων και χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί Αγρινιώτες προσέρχονται μαζικά στα χρυσοχοΐα της πόλης βάζοντας διάφορα τιμαλφή τους ως ενέχυρο.
Η κρίση λοιπόν μπορεί στην πραγματικότητα να μην δημιουργεί ευκαιρίες για τους Αγρινιώτες, δημιουργεί σε διάφορους «οίκους χρυσού» ευκαιρίες.
Όπως σε αυτόν που με έδρα κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου καλεί τους Αγρινιώτες να μετατρέψουν το παλιό του χρυσό σε μετρητά. «Αγοράζουμε τα χρυσά σας δόντια ακόμα και με σφραγίσματα» λέει η ανακοίνωση που διακινείται έντονα στο Αγρίνιο από τον οίκο χρυσού. Η περίπτωση αυτή είναι χαρακτηριστική της κατάστασης σήμερα σε μια πόλη που οικονομικά ασφυκτιά…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.