Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Μάθε λοιπόν φίλε αναγνώστη…

Μάθε λοιπόν φίλε αναγνώστη…

internet1Γράφει επωνύμως ένας καλός αναγνώστης του agrinionews.gr σχολιάζοντας μια ανάρτηση:
«Όταν το Agrinionews που έχει συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση (οχι αναγκαστικά κομματική- σεβαστή) συνήθως ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ (σεβαστό και αυτό no prob) και που μονίμως στέκεται ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες (δικαίως ή αδίκως κατά περίπτωση), φθάνει να λέει θετική είδηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο που φωτογραφίζει. Ε το λες και κατάντια αυτού που φωτογραφίζεται και αυτών που διαρρέουν τις πληροφορίες. Πάντα επώνυμα τα σχόλια μου»
Και το agrinionews.gr παίρνει την αφορμή και του απαντά τα εξής: Φίλε αναγνώστη, το site που προφανώς διαβάζεις σε τακτική βάση για να έχεις τη σφαιρική εικόνα ώστε να κρίνεις δεν μάσησε ποτέ από τις αθλιότητες που εκπορεύτηκαν από πολύ συγκεκριμένους κύκλους, σαν αυτή που αναπαράγεις.
Aπό αυτούς που επιχείρησαν να το φοβίσουν, τους δήθεν δημοκράτες και με προοδευτικές απόψεις αλλά στην ουσία κουκουλοφόρους που στοχοποιούν την ελευθερία το λόγου.
Μάθε λοιπόν πως το agrinionews.gr στήριξε όλους μα όλους τους κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας. Και τους στήριξε χωρίς αστερίσκους. Αγώνες που κάποιοι άλλοι στήριξαν με σκοπό να καπελώσουν.
Μάθε λοιπόν πως το agrinionews.gr είναι τυχερό γιατί σε αυτό συμμετέχουν πρόσωπα με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και δίνει βήμα σε όλους.
Μάθε- για την ακρίβεια το έμαθες- επίσης πως το agrinionews δίνει βήμα ακόμη και στα σχόλια που επιχειρούν να το στιγματίσουν, σαν το δικό σου.
Γιατί άλλα διαπιστευτήρια δεν έχει ανάγκη να δώσει. Τα έδωσε χρόνια και για αυτό οι αναγνώστες του το καθιέρωσαν στην κορυφή του αιτωλοακαρνανικού διαδικτύου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ακραιος

    Πρέπει να δίνεται χώρος σε όλες τις απόψεις ακόμα κ τις πιο ακραίες.

  2. Χαραλαμπος

    Υπάρχουν site στην αθηνα που ασχολούνται με φαιδρά πράγματα. Στην επαρχία υπάρχουν εξίσου αλλα οχι τόσα πολλά. Πρεπει να εχει υπαρχει είδηση κ ρεπορτάζ. Μην αναφερθούμε σε εφημερίδες της Αθήνας…

  3. Aristotelis

    Γενικά το agrinionews ειναι ανεκτικο σε αντίθετα σχόλια. Κ δεν θελει κριτές που να κουνάνε το δάχτυλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.