Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Μπελεβώνης: Χαιρόμαστε για το Γιώργο!

Μπελεβώνης: Χαιρόμαστε για το Γιώργο!

Ήταν να μη γίνει η αρχή… Μετά τον Άγγελο Χαριστέα ήταν η σειρά του Γιώργου Θεοδωρίδη να λάβει το κάλεσμα στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, την εθνική Ελλάδος. Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον έμπειρο χαφ του Παναιτωλικού για τους επικείμενους φιλικούς αγώνες με Ρωσία και Ρουμανία στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Euro του 2012.
Ο αρχηγός του Παναιτωλικού εξαργύρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εκπληκτικές σεζόν που έχει κάνει στην αγρινιώτικη ομάδα ενώ παράλληλα αυτή είναι και η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδος.
Κλήση έλαβε επίσης και ο Άγγελος Χαριστέας για τα επικείμενα φιλικά κάτι που φανερώνει αν μη τι άλλο τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν για κάθε ποδοσφαιριστή.

Μάκης Mπελεβώνης: Χαιρόμαστε για το Γιώργο!
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο δ/νων σύμβουλος του Παναιτωλικού Μ. Μπελεβώνης μετά από αυτή την εξέλιξη. Σε δηλώσεις του στο agrinionews  και εκφράζοντας το σύνολο της «παναιτωλικής οικογένειας»  τόνισε χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε πιο πολύ για το Γιώργο. Ήταν ότι καλύτερο για εκείνον που ανταμείφθηκε η προσπάθειά του. Μέσα στις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα μας μπόρεσε και ανέδειξε το ταλέντο του». Σε ερώτηση αν ο Παναιτωλικός τελικά είναι ένας σύλλογος που μπορεί και μεταμορφώνει ποδοσφαιριστές θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και αρκέστηκε να αναφέρει ότι ο αγρινιώτικος σύλλογος λειτουργεί υποδειγματικά και χωρίς προβλήματα καθώς οι χαρακτήρες όλων των ποδοσφαιριστών είναι αυτοί που συμβάλουν σε κάτι τέτοιο. Τέλος σε επισήμανση που του κάναμε για το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και την ψυχολογία της αυτή η ευχάριστη εξέλιξη, όσον αφορά το επερχόμενο ματς μας είπε ότι όντως θα παίξει το ρόλο της και επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Παναιτωλικού να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.