Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Μάκος: Είναι σημαντικό να σου βγάζει ο προπονητής το 100%

ImageHandler2.ashxTην πεποίθηση ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γρηγόρης Μάκος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
«Του αξίζει η ευκαιρία που παίρνει και πηγαίνει σε μια μεγάλη ομάδα», τόνισε και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό».
Σχετικά με την αγωνιστική άνοδο του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ακολουθεί μέρος από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας:
Όταν δεν παίζεις ως ομάδα στο γήπεδο τότε δεν μπορεί να βγάλεις αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε και σε εμάς. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε. Δεν λέω ότι φταίει ο προπονητής. Αυτό που έκανε το νέος προπονητής ήταν να μας επισημάνει ότι πρέπει να παίξουμε ως ομάδα.
Είναι σημαντικό ο προπονητής να παίρνει και όλες τις δυνατότητες από τους παίκτες του. Αυτό το έχει κάνει ο προπονητής μας. Είναι σημαντικό να σου βγάζει ο προπονητής το 100% των δυνάμεών σου. Η εικόνα είναι διαφορετική από το καλοκαίρι αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα χτίστηκε από την αρχή και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να δέσει.
Έπρεπε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια αλλά λόγω αυτού δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Με τη νίκη που κάναμε χθες φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει λίγο η κατάσταση στη βαθμολογία.

Για τον Βιγιαφάνιες:
Η ομάδα έχει καλούς παίκτες αρκεί ο καθένας να βγάζει τα στοιχεία του στο παιχνίδι. Ο Λούκας είναι εξαιρετικό παιδί και έχει δίψα να διακριθεί. Του αξίζει η ευκαιρία που παίρνει και πηγαίνει σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα στη θέση του Λούκας. Απλώς θα είναι ένας άλλος παίκτης στη θέση αυτή.
Είναι ένας παίκτης που λέμε «μαμούνι». Έχει πολύ καλή τεχνική, είναι γρήγορος και καλή ατομική προσπάθεια. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό.

http://www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.