Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

«Μάριε δεν παίζεσαι…»

«Μάριε δεν παίζεσαι…»

Όταν ο Δημήτρης Σταμάτης τρολάρει…
σαλμάς σταμάτηςΗ δραστηριότητα του  Σαλμά το τελευταίο διάστημα έχει τύχει ιδιαίτερου σχολιασμού από τον… Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος μάλιστα κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο …Μάριος δεν παίζεται.
Στο προσφιλές του facebook λοιπόν ο πρώην βουλευτής Σταμάτης ασχολήθηκε αρκετά με τη δραστηριότητα του νυν βουλευτή Σαλμά και ειδικά με την παρουσίαση του βιβλίου του τελευταίου.
Η παρουσία του Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου και τα θερμά λόγια του για τον Σαλμά (ενώ μάλιστα είναι γνωστό πως οι δύο άνδρες δεν διένυαν και την καλύτερη περίοδο στις σχέσεις τους) προκάλεσε εύλογη αίσθηση και στον Σταμάτη. Εκτίμησε μάλιστα πως «στο Καραβελ ο Α. Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι στον Μάριο Σαλμά» . Εννοεί προφανώς το δαχτυλίδι της… διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ.
Βέβαια πέρασαν μέρες αφότου έγραψε αυτά ο Σταμάτης αλλά τώρα επανήλθε για να σχολιάσει πως ο Μάριος δεν… παίζεται.
Αφορμή για την παρατήρηση αυτή του Σταμάτη είναι το γεγονός πως ενώ ο υπουργός Υγείας Π.Κουρουμπλής μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του Σαλμά εντούτοις μετά από ημέρες δέχθηκε σκληρή κριτική από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με τον Σταμάτη αυτό ήταν … «το μεγάλο ευχαριστώ του Μάριου στον Π. Κουρουμπλή για την παρουσίαση του βιβλίου του!». Και συμπλήρωσε ο Σταμάτης: «Είμαι όμως πολύ περίεργος να δω πως θα ευχαριστήσει ο Μάριος και τον Αντώνη που προλόγισε κιόλας τον Μάριο για τις αρετές του και τον Ηθικό και Αξιακό του κώδικα για τους οποίους τον συνεχαρη !! Καλά δεν παίζεσαι Μάριε….Μαγκιά σου!».
Αυτά λοιπόν γράφει ο Σταμάτης που όντας εκτός πολιτικής σκηνής αρέσκεται στο ρόλο του σχολιαστή μέσω των social media βάλλοντας ή …τρολάρωντας κατά διαφόρων.
Από την πλευρά του ωστόσο ο Σαλμάς (που όντως σε πολλά δεν παίζεται) έχει κάθε λόγο να επιχαίρει που ένα πολύπειρος πολιτικός σαν τον Σταμάτη τον… παραδέχεται.

unnamed (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.