Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Μάχη στην ΟΝΝΕΔ

Μάχη στην ΟΝΝΕΔ

onned-simaiesΠολλά και κρίσιμα θέματα απασχολούν την επικαιρότητα ωστόσο η νεοδημοκρατική ατζέντα έχει και τις εσωκομματικές διαδικασίες στο δρόμο για το 10ο Τακτικό Συνέδριο. Και ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία οι εσωκομματικές διαδικασίες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών στελεχών, πράγμα που συμβαίνει μετά από πολύ καιρό.
Οι παρασκηνιακές διεργασίες μάλιστα κορυφώνονται όχι μόνο για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος αλλά και του προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
Στις κατά τόπους οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ θα στηθούν κάλπες την Κυριακή 3 Απριλίου για την ανάδειξη των Συνέδρων του Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, των Προέδρων των Νοµαρχιακών Επιτροπών και των Δηµοτικών Τοπικών Οργανώσεων της νεολαίας. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Τρίτη 29 Μαρτίου ενώ δικαίωµα εκλέγειν και εκλέγεσθαι διαθέτει κάθε µέλος της ΟΝΝΕΔ (γεννημένο από το έτος 1984 έως και το έτος 2000) που θα (επαν)εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Μελών ΟΝΝΕΔ έως και τις 23.03.2016 .
Μέχρι τώρα λοιπόν τρία τουλάχιστον άτομα σχεδιάζουν να διεκδικήσουν την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, μια γυναίκα από την περιοχή των Οινιάδων και δύο άνδρες από την περιοχή του Αιτωλικού και του Αγρινίου. Αναμένεται λοιπόν μάχη αλλά και έντονο παρασκήνιο τις επόμενες ημέρες στη «γαλάζια» νεολαία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.