Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Μέτρα κατά της αφισορύπανσης από τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

afises1

Με τη συμμετοχή μελών εθελοντικών σωματείων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου, συμβολικός καθαρισμός δημοτικών χώρων και σημείων από την εκτεταμένη απορρύπανση που παρατηρείται ειδικά τους θερινούς μήνες στον δήμο Μεσολογγίου.

Ο Σπ. Διαμαντόπουλος χαρακτήρισε σε δήλωσή του την κατάσταση ως απαράδεκτη, για την οποία επιβάλλονται μέτρα και πρωτοβουλίες αντιμετώπισής της. Στο πλαίσιο αυτό, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου να επιδιωχθεί κατ’ αρχήν συνεννόηση και αμέσως μετά δημιουργία συγκεκριμένων χώρων όπου θα αναρτούνται κάθε είδους ενημερώσεις, ανακοινώσεις και αγγελτήρια.

Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών, έτσι ώστε η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι κολώνες ηλεκτροδότησης (η οποία   αποτελεί ακόμη και προσβολή στην μνήμη των εκλιπόντων), να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Στους ήδη υπάρχοντες χώρους ανάρτησης αφισών όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα προστεθούν –εάν και εφόσον υπάρξει υπόδειξη – και νέοι, έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί η παρούσα κατάσταση.

Ωστόσο, σε περίπτωση όπου παρατηρηθούν φαινόμενα ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης, κατά των παραβατών θα εφαρμοσθούν τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

afises2 afises3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.