Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Μέχρι Πέμπτη αιτήσεις για τις “γαλάζιες” υποψηφιότητες

Μέχρι Πέμπτη αιτήσεις για τις “γαλάζιες” υποψηφιότητες

Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για μία θέση στην “γαλάζια” λίστα των προσεχών εκλογών καλούνται να το πράξουν έως τις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης 15 Μαρτίου (καταληκτική ημερομηνία) . Όπως ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία της στο Μεσολόγγι και σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, έχουν αρχίσει να υποβάλλονται από 12 Μαρτίου 2012.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Αυτό έγινε σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε θέματα προεκλογικής ετοιμασίας και ετοιμότητας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τελική φάση μιας διαδικασίας που η Συγγρού επιχειρεί να εμφανίσει ως “ανοιχτή”. Ωστόσο είναι γνωστό τοις πάσι ότι συνήθως οι διαδικασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι για το θεαθήναι και αυτό που επικρατεί είναι οι υπόγειες διεργασίες και μικροπολιτικά παρασκήνια. Αναφορικά με τη λίστα το agrinionews.gr αξιόπιστα κατά καιρούς έχει ενημερώσει για τις διεργασίες και πλέον ουσιαστικά η μελέτη των βιογραφικών που θα συγκεντρώσει η Συγγρού αφορά στο να κλείσουν δύο-τρεις θέσεις. Ο κατάλογος πάντως όσων επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση παραμένει αρκετά μεγάλος και αυξάνεται με νέα ονόματα από την περιοχή του Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.