Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Μήνυμα Παναγιώτη Τρυφιάτη για την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα Παναγιώτη Τρυφιάτη για την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ

,hjhj,hj,hj,Ο κ. Παναγιώτης Τρυφιάτης, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, έκανε την εξής δήλωση για την υποψηφιότητά του:

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας καμπή, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε σας, με το χέρι στην καρδιά, για να σας εξηγήσω την απόφασή μου να πολιτευθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και να θέσω τον εαυτό μου υπό την κρίση σας, προκειμένου να με εμπιστευθείτε για την πολιτική σας αντιπροσώπευση.

Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη απόφαση, διότι ούτε η εν γένει πολιτική κατάσταση αλλά ούτε και η τρέχουσα συγκυρία την ευνοεί. Είναι όμως, ταυτόχρονα, και μια υπεύθυνη απόφαση.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω.

Ως ενεργός πολίτης, που έχω ασχοληθεί επί μακρόν με τα προβλήματα του τόπου μου, κρίνω ότι δεν δικαιούμαι να λιποψυχήσω, δεν επιτρέπεται να απόσχω από τον αγώνα τον καλό για την απαλλαγή του από τις καταιγιστικές συνέπειες της κρίσης που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια.

Είναι η ώρα για το αποφασιστικό βήμα.

Πρέπει να αποτινάξουμε το πελατειακό σύστημα και τη συναλλαγή, να καταπολεμήσουμε τον κάθε είδους και προέλευσης λαϊκισμό, να εκσυγχρονίσουμε τις δομές και τους θεσμούς μας αλλά και να αλλάξουμε εκ βάθρων το οικονομικό μας μοντέλο ώστε να αναβαθμίσουμε ριζικά τη χώρα μας και να διασφαλίσουμε το κοινό μας μέλλον και την ευρωπαϊκή προοπτική μας.

Αυτό το βήμα θέλω να το κάνουμε μαζί.

Γνωρίζω τα προβλήματά σας και έχω διατυπώσει επανειλημμένα θέσεις και προτάσεις για την υπέρβασή τους.

Σας καλώ λοιπόν, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία και με πλήρη συναίσθηση των δυσχερειών και των πολλαπλών αντιξοοτήτων, σε μια συστράτευση που θα βασίζεται σε μια καθαρή και ειλικρινή σχέση πολιτικής εμπιστοσύνης.

Μοιράζομαι χρόνια τους προβληματισμούς και τις αγωνίες σας.

Τολμώ και κάνω την πρώτη κίνηση. Σας περιμένω να συναντηθούμε, όπως παλιά. Μαζί, στο στίβο των ιδεών, των αξιών και της ανιδιοτελούς στράτευσης για το κοινό καλό.

 

« Ο αγώνας ξεκίνησε και η μόνη χαμένη μάχη θα είναι αυτή που δεν θα δοθεί.»

 

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.