Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Μήνυμα Παπαναστασίου για την Εθνική Επέτειο

Μήνυμα Παπαναστασίου για την Εθνική Επέτειο

Μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για την Εθνική Επέτειο

unnamedΗ 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής ανάτασης και διαχρονικό σύμβολο των αγώνων του Ελληνισμού.

Η σημερινή μέρα έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας  μια μεγάλη ευθύνη . Μια ευθύνη απέναντι στην πατρίδα και σε μας τους ίδιους. Πριν 193 χρόνια, μια γενιά Ελλήνων πίστεψε στις δυνάμεις της και κατάφερε το λογικά αδύνατο. Χωρίς να προσδοκά βοήθεια και στήριξη από κανένα, πάτησε γερά στα πόδια της και πέρασε στην αιωνιότητα.

Σήμερα, ο αγώνας αυτός επαναλαμβάνεται  με νέες ιστορικές προκλήσεις για την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και για την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι ένας αγώνας που προϋποθέτει και πάλι να προτάξουμε το συλλογικό «εμείς». Το «εμείς» ως Έλληνες, το «εμείς» ως Πολίτες» Το «εμείς» ως Δημότες.

Στην Δύσκολη εποχή που ζούμε καλούμαστε όλοι μαζί να προτάξουμε την ενότητα και τη συλλογικότητα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας. Το κοινό καλό του Δήμου Αγρινίου. Το κοινό καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Χρηστος

    Την αληθεια απο μικρο παιδι και μεθυσμενο την μαθαινεις .” Πριν 193 χρόνια, μια γενιά Ελλήνων πίστεψε στις δυνάμεις της και κατάφερε το λογικά αδύνατο. Χωρίς να προσδοκά βοήθεια και στήριξη από κανένα, πάτησε γερά στα πόδια της και πέρασε στην αιωνιότητα”.ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ , Πολιτικαντηδες που αλλα λενε προεκλογικα στα Ζαπεια και μετα ζητανε συγνωμη απ την μερκελ . Αυτους δεν υπηρετησες οταν ησουν υποψηφιος βουλευτης στην νου -δου ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.