Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Μήπως είναι δικά σας;

Μήπως είναι δικά σας;

Φωτό απο κλοπιμαία για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες τους

13Κατασχεθήκαν κλοπιμαία μετά από καταδίωξη και η Αστυνομία δημοσιοποιεί φωτογραφίες των αντικειμένων προκειμένου ταυτοποιηθούν οι ιδιοκτήτες, παθόντες πολίτες

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου κατασχεθήκαν, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, κλοπιμαία τα οποία φυλάσσονται στο Αστυνομικό μέγαρο Ακαρνανίας, προκειμένου ταυτοποιηθούν οι παθόντες από τους οποίους έχουν αφαιρεθεί.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 22-11-2013 πολύ αργά το βράδυ, άγνωστοι δράστες, ύστερα από καταδίωξη, εγκατέλειψαν σε αγροτική οδό, στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας, τρέιλερ το όποιο ήταν φορτωμένο με ένα ψυγείο  δίπορτο, λευκού χρώματος, δυο δοχεία με 17 κιλά μέλι, ένα μεταλλικό φλόγιστρο, δυο ανοξείδωτα καζάνια, μια μπουκάλα υγραερίου, ένα ξύλινο τραπεζάκι, ένα μεταλλικό τρίποδα, μια βαριοπούλα και μια ζώνη πρόσδεσης χορτοκοπτικού μηχανήματος, αντικείμενα τα οποία προφανώς είχαν πριν λίγη ώρα αφαιρέσει.

Όσοι πολίτες έχουν πέσει θύμα κλοπής ή αναγνωρίζουν τα κλοπιμαία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26410-30168 και 26410-22520.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Α.D.

    Σας διαφεύγει η ουσία της είδησης.!! Οι φωτογραφίες δείχνουν εξαρτήματα αυτοσχέδιου αποστακτήρα, προφανώς παράνομου. Αυτόν τον ΄ιδιοκτήτη΄ νοιάζεται να βρεί η αστυνομία για να του τον ‘επιστρέψει΄. Μεταξύ μας μόνο ένας βλάκας θα τον διεκδικήσει ως απολεσθέντα.Το άν τον έκλεψαν γύφτοι ή όχι είναι αδιάφορο.( πάντως καλή κατασκευή δείχνει για ερασιτεχνική…..)

  2. ΒΑΣ.ΠΑΝ...

    να μπεί αμέσως στον ΚΟΡΥΔΑΛΟ..ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΧ..και τον ΡΕΣΤΗ..για να μάθει να κλέβει πυροστιές κ.λ.π….και οχι κανα δυο μήνες ..ΙΣΟΒΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.