Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Γ.Ανδριόπουλος:Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου είναι σαν να μην υπάρχει

Γ.Ανδριόπουλος:Το Συμβούλιο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου είναι σαν να μην υπάρχει

Προ ημερών το agrinionews είχε δημοσιεύσει επιστολές αναγνώστη ο οποίος καυτηρίαζε ορισμένες εικόνες ντροπής στο δήμο Αγρινίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας να απαντήσει και έτσι να αναπτυχθεί ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος με τις δύο πλευρές να εκθέτουν με επιχειρήματα η καθεμιά την άποψή της.

Σε συνέχεια όλων αυτών ο Τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΝΔ Αγρινίου Γιάννης Ανδριόπουλος, μας απέστειλε σχετικό κείμενο μέσω του οποίου εκφράζει τη θέση του αναφορικά με τέτοια θέματα, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στη δημοτική αρχή για τον τρόπο αντιμετώπισης των εν λόγω προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη. Τέλος ο κ. Ανδριόπουλος, μας απέστειλε φωτογραφίες από τρία διαφορετικά σημεία της πόλης οι οποίες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αποτελούν εικόνες ντροπής για την πόλη. Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

“Ανδριόπουλος Ιωάννης MSc, Ph.D.
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου (Μειοψηφίας)
Αγρίνιο 26/08/2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!
Αγρίνιο η πόλη της αδράνειας. Είναι δυστυχώς το χαρακτηριστικό που μαζί με την συνεχή υποβάθμιση των υποδομών της καθημερινότητας  των πολιτών  συνθέτουν το σημερινό Αγρίνιο. Μια πόλη που δεν προσφέρει ευκαιρίες σε νέους, ποιότητα διαβίωσης και δεν είναι να ζουν οικογένειες με μικρά παιδιά.   Επιτέλους  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. Ο κύριος  Χ. Π. με τις επιστολές του τάραξε τα λιμνάζοντα θολά νερά με την δυσοσμία που αναδύουν.   Η αρχή άλλωστε είναι το ήμισυ του παντός.  Δυστυχώς  ο Πρόεδρος της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει την ευθύνη του ρόλου του.  Το Συμβούλιο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου είναι σαν να μην υπάρχει. Η πλειοψηφία το έχει καταστήσει άβουλο.   Πολλές συζητήσεις έχω κάνει σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εντός  του Συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας  μαζί του για συγκεκριμένα προβλήματα των υποδομών της καθημερινότητας  των πολιτών  αλλά . . . σκοτάδι. Ένα ξεκολλημένο σκαλοπάτι τσουλήθρας παιδικής χαράς στο Πάρκο  (σε πολύ επικίνδυνο σημείο για να χτυπήσουν μικρά παιδιά) πήρε μια εβδομάδα για να το κολλήσει η υπηρεσία του δήμου, μετά από τρία τηλέφωνα που έκανα στον Πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου,  και πολλά άλλα  που δεν κάνουν αν και  τα έχω επισημάνει προφορικά επανειλημμένα στον Πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου.  Παρέμβαση μηδέν εδώ και μήνες.  Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους . . .      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ  ΑΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. . .   οι εικόνες ντροπής είναι πάρα πολλές. . . στην είσοδο του πάρκου οι κολώνες διαλύονται, το συντριβάνι στην Αγ. Τριάδα διαλυμένο και βρωμερό, η βρύση Παναγόπουλου στα δύο Ρέμματα καταρρέει… ”


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.