Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Μίνι κρουαζιέρα και πολλές εκπλήξεις για τις αθλήτριες του IONIAN BEACH VOLLEY 2012

Μίνι κρουαζιέρα και πολλές εκπλήξεις για τις αθλήτριες του IONIAN BEACH VOLLEY 2012

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για την διοργάνωση του IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών, που διοργανώνει η εταιρία μάρκετινγκ IFRAME σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΔΕ και ΕΟΠΕ, τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και το HOTEL ESPERANZA στο Κανάλι Πρέβεζας.

Το IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών, θα διεξαχθεί από 10 έως15 Ιουλίου 2012, σε Βόνιτσα και Πρέβεζα.

Πριν το IONIAN BEACH VOLLEY 2012, όπως είναι γνωστό 9-10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Κ20 αγοριών και κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΕ.

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και οι διοργανωτές του IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών  πρωτοτύπησαν και έχουν  προγραμματίσει μια μίνι κρουαζιέρα στην Βόνιτσα με σκάφος, για τις αθλήτριες και τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το τουρνουά.

Επίσης οι διοργανωτές επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο φετινό IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών.

Χορηγοί διαμονής είναι το Hotel Bel Mare (Βόνιτσα), “Sozos Inn” Hotel (Βόνιτσα), και το Hotel Esperanza (Κανάλι Πρέβεζας), και την διοργάνωση την στηρίζουν πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες.

Στο φετινό IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών θα αγωνιστούν οι: Μαρία Νομικού (ASYSTEL NOVARA), Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς), Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς), Άντζελα Βαμβακούση (Πανιώνιος), Φωτεινή Μπίσκου (Αγία Παρασκευή), Νεφέλη Στασινοπούλου (Αγία Παρασκευή), ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές το κυρίως ταμπλό των 2 τουρνουά.

Επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης: www.ionianbeachvolley.gr

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.