Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

“Μίνι” φιέστα στα Καλύβια για την επιτυχία του ΠΑΟΚ!

“Μίνι” φιέστα στα Καλύβια για την επιτυχία του ΠΑΟΚ!

paok_fiesta_9Έντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί από τους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Καλυβίων που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ  με τον Αλικυρναϊκό, όπου πιστοποιήθηκε και η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορία του νομού μας!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο γήπεδο Νεοχωρίου, βρήκε τον προπονητή και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γίνονται ένα ¨κουβάρι¨, να πανηγυρίζουν με ιαχές και με σαμπάνιες την επιτυχία και την δικαιότατη άνοδο, σε έναν ποδοσφαιρικό ¨μαραθώνιο¨ που έκρυβε πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις…

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στα Καλύβια, όπου στο κέντρο του χωριού, περίμεναν την αποστολή της ομάδας κάτοικοι και φίλοι του ιστορικού συλλόγου για να γιορτάσουν και να χαρούν την μεγάλη επιτυχία.

Μια ¨μίνι¨  φιέστα με μουσική, εδέσματα, σουβλάκια, άφθονη μπύρα και χορούς που κράτησαν μέχρι το… πρωί, είχε προετοιμάσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ για να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες και τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, που χειροκροτούσαν και αποθέωναν προπονητή και τους παίκτες!

Οι πρωταγωνιστές και το επίκεντρο των επευφημιών ήταν  φυσικά, ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατάφεραν μετά από 7 χρόνια να ανεβάσουν την αγαπημένη μας ομάδα στην πρώτη κατηγορία!

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, οι παράγοντες Σπ. Κατωπόδης, Άγγ. Πολύζος, Χ. Ρεπετσάς, Χ. Σώζος, Γ. Πανταζόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γρ. Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού, Χ. Μπελεβώνης, το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ, Γ. Αναστασίου, ο πρώην Πρόεδρος Αντ. Αντωνόπουλος, παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας και πολλοί φίλαθλοι.

http://www.kalyvia.gr

paok_fiesta_5

paok_fiesta_13

paok_fiesta_3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.