Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Μαζί ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου (video)

Μαζί ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου (video)

Ας δώσουμε ΕΛΠΙΔΑ-Hμέρα αγάπης την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
unnamedH νέα δημοτική αρχή Αγρινίου αναφέρει πως έχει θέσει ως προτεραιότητα την άσκηση καλύτερης κοινωνικής πολιτικής και πως στοχεύει να βελτιώσει και να ενισχύσει περαιτέρω τις παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου. Για το λόγο αυτό ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών, με σειρά εκδηλώσεων ώστε να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου και η υποστήριξη συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης . Ανακοινώνει τα εξής:
Tην ερχόμενη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 μμ πραγματοποιείται η πρώτη εκδήλωση με την πολύτιμη στήριξη «μουσικών συνόλων» της πόλης, τα οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια, όπως και τα μέλη των ηχοληπτών Αγρινίου.
Με δεκάδες νότες και την απλόχερη προσφορά πλειάδας καλλιτεχνών θα γεμίσει το εμπορικό κέντρο της πόλης και τοπικά διαμερίσματα του δήμου με μουσικά σύνολα που στηθούν στα εξής σημεία : Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Σουλίου, Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου , Πλατεία Δοκιμίου.
Στις συναυλίες συμμετέχουν:
1.Φιλαρμονική ορχήστρα δήμου Αγρινίου
2.ΑΤΡΟΠΟΝ (Γ.Αθανασόπουλος & Ε.Γρέντζελου)
3. Μουσικό σχολείο Αγρινίου (Παραδοσιακή Ορχήστρα –Π. Τσολάκης )
4.Ωδείο Δυτικής Ελλάδος(Rock-M.Mαρούσκος)
5.Λαική Ορχήστρα (Γ. Βλαχοδήμος)
«Οι συναυλίες αυτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προσφέρει όποιος έχει τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι συμπολίτες μας αντί εισιτηρίου να πάρουν μαζί τους τρόφιμα διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου» τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Καλαντζής, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας .
Επίσης ο κ. Καλαντζής κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους φορείς, τους συλλόγους, τα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν τις συναυλίες και τις προσεχείς φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και να τους δώσουν πνοή με τη συμμετοχή και την προσφορά τους.
Σημειωτέον εξάλλου πως ο Παναιτωλικός θα συμμετάσχει ενεργά με πολλές εκπλήξεις από τους παίκτες της ομάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.