Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Το μήνυμα της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου στο Σότσι

Το μήνυμα της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου στο Σότσι

«Μαζί χτίζουμε γέφυρες» 

01

Η φλόγα των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων διήλθε από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από την Αρχαία Ολυμπία ως το Σότσι της Ρωσίας.

Φέτος ήταν η χρονιά των γυναικών λαμπαδηδρόμων, αφού από τη στενή αλλά και ευρύτερη οικογένεια της Γέφυρας τρεις γυναίκες κράτησαν ψηλά τη δάδα:

Η κ. Φώφη Κανελλοπούλου – που άναψε το βωμό πριν αυτός αναχωρήσει προς βορρά – ως ανάδοχος προγράμματος επανένταξης του «Συνδέσμου VINCI », κοινωνικού βραχίονα του κύριου μετόχου της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. που υλοποιείται στη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «ΙΡΙΣ» Ρίου, με παραστάτες τρία μέλη του επιστημονικού προσωπικού και έναν τρόφιμο της μονάδας.
Η κ. Ελένη Κονδύλη, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δομικής Συντήρησης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με παραστάτες τέσσερεις άνδρες συναδέλφους του ίδιου τμήματος  και η κ. Ξένια Κόντη, υπάλληλος του Τμήματος Λειτουργίας της ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. – που έλαβε πρώτη τη φλόγα πάνω στη Γέφυρα  με παραστάτες τέσσερις επίσης εργαζομένους στην εταιρεία.
Όλοι οι παραστάτες φορούσαν μπλούζες με σχέδιο της Ζεύξης και την επιγραφή «ΜΑΖΙ χτίζουμε γέφυρες» ως αναφορά στη φιλοσοφία με την οποία – από τα χρόνια της κατασκευής – προσεγγίζουν οι άνθρωποι της Γέφυρας τα ζητήματα εντός εταιρείας, αλλά και εντός κοινωνίας.
Για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση μιας πεποίθησης που μοιράζονται, λαμπαδηδρόμοι και παραστάτες πόζαραν στο τέλος για μία συνειδητά ομαδική φωτογραφία .

02

03

04

05

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.