Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Μαθήματα στην κολυμβητική ακαδημία του Γ.Ο.Μεσολογγίου

Μαθήματα στην κολυμβητική ακαδημία του Γ.Ο.Μεσολογγίου

akadimia_gom_3Την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 ξεκίνησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή τα μαθήματα της Κολυμβητικής Ακαδημίας του Γ.Ο. Μεσολογγίου στην πισίνα του “Ζ PLAZ” στο δασάκι λιμανιού. Ενενήντα (90) μικρά παιδιά, ηλικίας από 4 έως 14 ετών δίνουν το παρόν Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και διδάσκονται κολύμβηση (επίπλευση και αγωνιστικά στυλ) χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την κολυμβητική τους ικανότητα.

Η διδασκαλία γίνεται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και μεγάλη προπονητική εμπειρία στην κολύμβηση, οι οποίοι είναι:

* Ρόμπολας Θύμιος: Κ.Φ.Α. και προπονητής κολύμβησης μικρών ηλικιών και αγωνιστικών ομάδων.

* Νικολόπουλος Ερωτόκριτος: Κ.Φ.Α. , επί χρόνια προπονητής κολύμβησης-υδατοσφαίρισης ο οποίος ως Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας οργάνωσε και επιβλέπει καθημερινά την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Οι στόχοι της Ακαδημίας Κολύμβησης – Υδατοσφαίρισης είναι:

1. Να μάθουν τα μικρά παιδιά να κολυμπούν με ασφάλεια (επίπλευση)

2. Να διδαχθούν και να αφομοιώσουν τα αγωνιστικά στυλ κολύμβησης(ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) και αργότερα την τεχνική της υδατοσφαίρισης.

3. Να ενταχθούν σταδιακά σε αγωνιστικές ομάδες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης και από το 2015 να συμμετέχουν σε αγώνες.

Να αναφέρουμε εδώ την ασφάλεια που προσφέρεται στα παιδιά που συμμετέχουν με την καθημερινή παρουσία πτυχιούχου-πιστοποιημένου ναυαγοσώστη, την ύπαρξη φαρμακείου και τη απόλυτη καθαρότητα και υγιεινή της πισίνας και των βοηθητικών χώρων. Η καταλληλότητα του νερού της πισίνας ελέγχεται και πιστοποιείται καθημερινά.

Επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στα μέλη της Διοίκησης του Γ.Ο.Μ. που υποστήριξαν την δημιουργία της συγκεκριμένης Ακαδημίας, καθώς και στους ιδιοκτήτες του καταστήματος”Z PLAZ” κ.Κοντογιώργο Νικόλαο και κ. Κοτσίρα Κων/νο για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας και την βοήθειά τους σε αθλητικό εξοπλισμό.

Όπως προαναφέραμε τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη πρωϊνές ώρες και θα διαρκέσουν μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6944141017 κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

6974119348 κος ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΘΥΜΙΟΣ

akadimia_gom_1

akadimia_gom_3

akadimia_gom_2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.