Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ.

Μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ.

ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
Συνεχίστηκαν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ.
Με την παρουσία του διακεκριμένου εκπαιδευτή διαιτησίας Χρυσόστομου Μάνθου συνεχίστηκαν τα μαθήματα της νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ. Υπό το φως των προβολέων στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Χρυσόστομος Μάνθος το βράδυ του Σαββάτου δίδαξε τις θέσεις Διαιτητή και Βοηθού στον αγωνιστικό χώρο κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση. Ήταν μια παρουσίαση σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρς , όπως απαιτεί πλέον η FIFA και η UEFA, στα πλαίσια του Νέου Συστήματος Διαιτησίας, με τη συνθήκη που πρόσφατα υπέγραψε η Ε.Π.Ο και η χώρα μας.
Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στην ειδική αίθουσα διδασκαλίας της ΕΠΣΝΑ, με συντονιστή τον εκπαιδευτή διαιτησίας ΕΠΟ, κ. Νίκο Λύτρα. Προς τους μαθητές μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστας Τσάσσης.
Οι μαθητές – υποψήφιοι διαιτητές της νέας Σχολής υπερέβησαν τους 50, καταρρίπτοντας όλα τα παλαιότερα ρεκόρ συμμετοχής για την Ένωση και το Σύνδεσμο Διαιτητών. Στο μάθημα παραβρέθηκε όλη η εκπαιδευτική ομάδα της επιτροπής διαιτησίας, ο γυμναστής των διαιτητών κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ και ο διαιτητής της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ κ. Μακρυπόδης ως συνεργάτης του εκπαιδευτή διαιτησίας ΕΠΟ κ. Χρυσόστομου Μάνθου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.