Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Μακρυπίδης: «Ο νέος αρχηγός πρέπει να έχει ειδικό πολιτικό βάρος»

Μακρυπίδης: «Ο νέος αρχηγός πρέπει να έχει ειδικό πολιτικό βάρος»

Μετά τα όσα έχουν λάβει χώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες ενδιαφέρον έχει η άποψη των τοπικών βουλευτών για το θέμα. Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον κ. Ανδρέα Μακρυπίδη και του έθεσε δύο βασικά ερωτήματα για να τοποθετηθεί: Το αν συμφωνεί με τις διαδικασίες που ακολουθούνται και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, που θα το οδηγήσει στις ερχόμενες εκλογές.
Ο κ. Μακρυπίδης απάντησε ως εξής: «Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος των ερωτήσεών σας, εγώ το μόνο που θέτω ως προϋπόθεση είναι οι διαδικασίες να είναι σύμφωνα με το καταστατικό και είναι αποδεκτές και με συμμετοχή από όλους. Όχι να είναι σε επίπεδο κορυφής, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλη παγίδα. Επίσης, οι διαδικασίες να γίνουν από τη βάση με δεδομένες και ξεκάθαρες ημερομηνίες και όχι όποτε επιθυμεί ο καθένας.
Τώρα, σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος, νομίζω είναι απλό και αυτονόητο. Θα πρέπει αυτός που θα αναλάβει να έχει το ειδικό πολιτικό βάρος και το εκτόπισμα να μας πάει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και μετά από αυτή στην επόμενη μέρα». Σε ερώτησή του agrinionews.gr ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο ο κ. Μακρυπίδης επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ειπωθεί σε μια δήλωση αλλά στα όργανα του κόμματος, παρότι όπως είπε «είναι ξεκάθαρο ποιος συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά εμέν

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.