Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Μαλλιά-κουβάρια Τσαπανίδου-Καμμένος (video)

Μαλλιά-κουβάρια Τσαπανίδου-Καμμένος (video)

  Άγρια κόντρα και απίστευτοι χαρακτηρισμοί on air: «Είσαι τρελή, είσαι ψεύτρα» – «Έπρεπε να σε πετάξω έξω»

Αποχώρησε από το στούντιο της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, ο Πάνος Καμμένος μετά από έντονη λογομαχία.

f228897fee74ae9b70c9d15745ada808_LΜετά από άγριο καυγά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή «Live U»!

Την απάντηση στο “Να λιντσάρετε τον Πάχτα” έδωσε ο Πάνος Καμμένος και έκανε λόγο για “πολιτικό” λιντσάρισμα στον δήμαρχο Αριστοτελείου. Ο Πάνος Καμμένος αρνιόταν να απαντήσει στη δημοσιογράφο αν το είπε και της τόνισε πως καταλαβαίνει ότι της λένε από το κοντρολ να κάνει αυτή την ερώτηση. Τότε η Πόπη του απάντησε: «Θα το πάρω πολύ προσωπικά. Μου επιτίθεστε πολύ άγρια. Είμαι ευγενής άνθρωπος».

Και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της είπε: «Λέτε ψέματα, δεν υπήρχε δήλωση ήταν ένα απόσπασμα… Είστε αστεία και ψεύτρα. Στο βίντεο που είδαμε δεν είναι δήλωση, είναι συνομιλία με πολίτες….» Και η δημοσιογράφος γελώντας είπε: «Κύριε Καμμένε προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Με αποκαλέσατε ψεύτρα… Κανονικά έπρεπε να σας πετάξω έξω από το στούντιο…» Και τότε ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε και έφυγε, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου δεν μπορούσε με τίποτε να ηρεμήσει και πήγε σε διαφημίσεις!

Ενώ όταν επέστρεψε από τις διαφημίσεις, ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές

http://www.gossip-tv.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.