Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μαστογραφία; Του χρόνου…

1341845177513Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Αγρινίου είναι γνωστή… Στο «κόκκινο» λόγω των ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό και σε υλικά. Ωστόσο γίναμε κοινωνοί ενός ακόμη προβλήματος.
Στο κάλεσμα δεκάδων γυναικών που απευθύνονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου για μαστογραφία, η απάντηση είναι πως, όλα τα ραντεβού έχουν κλείσει μέχρι τέλη του 2014 και πως για τη νέα χρονιά, κλείνονται, σε πρώτη φάση, μόλις εννέα ραντεβού! Το πρόβλημα και σε αυτή την περίπτωση, η έλλειψη προσωπικού. Μόλις μία γιατρός εξειδικευμένη στην ανάγνωση των μαστογραφιών, προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μαστογραφίας, δεν μπορούν από μόνα τους να κάνουν, βέβαια, τίποτα, όσο δεν υπάρχει το προσωπικό.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Συνήγορος Υγείας ή του Διαβόλου!!!

  Σχόλιο στο “δηθεν” σχόλιο στο ” Διαύγεια…μπλα-μπλα-μπλα”!!!!!!

  Γράφω κατ’αρχην για το “δηθεν” που χρησιμοποιώ γιατί φαίνεται πολύ δήθεν και εγκάθετο το σχόλιο περί του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου και του αριθμού των εξετάσεων που γίνονται στα ιδιωτικά ιατρεία. Πιστεύω πως υπάρχει δόλος στο ( !? )
  Και ας κάνω κι εγω δυο ερωτήσεις.
  Δεν προκαλεί θαυμασμό και απορία ο αριθμός των πολλών εξετάσεων στα ιδιωτικά που με το ελάχιστο προσωπικό κάνει τόοοση δουλειά για πάνω από 10 ώρες και το προσωπικό αμοίβεται πενιχρά ενώ το Κέντρο αμοίβεται παχηλά???
  Ας αφήσουμε την αμοιβή στην άκρη. Για την ποιότητα των εξετάσεων θέλετε να μιλήσουμε??? Γιατί αλήθεια ένα περιστατικό που “στραβώνει” σε ιδιωτικό κέντρο παραπ[εμπεται άμεσα στο κρατικό Νοσοκομείο???
  Πως ακριβώς κρίνεται η ανάγκη για περισσότερες εξετάσεις???
  Με την ουσιαστική ανάγκη ασθενών προς εξέταση ή την ανάγκη ιατρών να γράφουν πολλαπλές και πολλές φορές περιττές εξετάσεις προς αγραν χρημάτων και δημοσίων σχέσεων???
  Να το “χτυπήσουμε” το δόλειο το Νοσοκομείο, ΝΑΙ!!!
  Μα για να το κάνουμε καλύτερο, κύριοι. Να το κάνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.