Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Ματζουράκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Σε πελάγη ευτυχίας ο τεχνικός του Παναιτωλικού και αναμορφωτής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη στη Βέροια.

3e7598f7-799c-481e-8ff0-b59a159d0df3Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γιάννης Ματζουράκης για τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στη Βέροια

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και τη σημαντική νίκη που πέτυχαν», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα της Βέροιας.

«Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για το αν το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίζει την παραμονή των Αγρινιωτών: «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού», τόνισε.

sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.