Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Μείζον για τον Κατσιφάρα το αρδευτικό δίκτυο

Μείζον για τον Κατσιφάρα το αρδευτικό δίκτυο

DSC_0116

Μείζον ζήτημα για τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, αποτελεί ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του δικτύου άρδευσης στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και η αναβάθμιση γενικότερα όλων των τοπικών κοινοτήτων μέσα από αναπτυξιακά έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του συνδυασμού.

Αναλυτικά:

Αυτά τα θέματα τίθενται προς συζήτηση στις καθημερινές συναντήσεις που έχει η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται όλες αυτές τις ημέρες μαζί με κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Προχθές, η κυρία Σταρακά μαζί με το κλιμάκιο βρέθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Τρίκορφο, Γαλατά, Γαβρολίμνη, Άγιο Γεώργιο και στο Ευηνοχώρι.

Εκτός των παραπάνω, συζητήθηκε με τους κατοίκους και τους φορείς, κυρίως το έργο που ήδη εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την βελτίωση της οδού Κρυονέρι – Γαλατάς, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, καθώς και για το αρδευτικό στο Τρίκορφο.Παράλληλα, χθες περιόδευσε στις περιοχές Κάτω Μακρυνού, Καψοράχη, Άγιο Ανδρέα και Γαβαλού.

Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και αναφέρθηκε εκτός άλλων στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία που αφορά, τόσο τη συνέχιση του έργου για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, όσο για το δίκτυο άρδευσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και κάτοικοι.

DSC_0157

DSC_0779

DSC_0915

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Όταν μιλάμε για πρωτογενή ανάπτυξη της οικονομίας εννοούμε φυσικά άρδευτικά δίκτυα ,υποδομές,μεταποίηση,αγροτικούς δρόμους,δυναμικές καλλιέργειε κ.λ.π..
    Με παχιά λόγια ,χωρίς οικονομικούς πόρους δεν αρδεύονται οι κήποι και τα περιβόλια της Μακρυνείας.Η πατρίδα μας υποφέρει,έδώ και χρόνια. από το γίγαντα κράτος των Αθηνών που έχει φτάσει στα όριά του και κανείς δεν ενδιαφέρεται για το Καρπενήσι ,τα Γρεβενά ή τον Έβρο.
    Ενώ η χώρα μας είχε ζαχαρότευτλα ξαφνικά θέλει να καλλιεργήσει στέβια.Ενώ έχει βότανα και αγριολούλουδα αυτοφυή θέλουμε να καλλιεργήσουμε ιπποφαές και κόντζι μπέρι.Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά; Μήπως μεγαλώνουμε με φούμαρα;Λέω μήπως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.