Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Μείζον θέμα με τη λειτουργία του ιδιωτικού γηροκομείου

Μείζον θέμα με τη λειτουργία του ιδιωτικού γηροκομείου

Μείζον κοινωνικό θέμα έχει ανακύψει με τη λειτουργία του ιδιωτικού Γηροκομείου στην πόλη του Αγρινίου όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΣ. Το εν λόγω γηροκομείο δε διαθέτει άδεια λειτουργίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει προχωρήσει στην έκδοση Απόφασης Αναστολής της λειτουργίας και η Διεύθυνση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής Αιτωλοακαρνανίας, υποστηρίζει πως υπάρχει και δικαστική εντολή έξωσης από το χώρο από την ιδιοκτησία του οικήματος.
Για το πρωί της περασμένης Παρασκευής υπήρχε εντολή για σφράγισμά του γηροκομείου από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά
τελικώς αποφασίστηκε να αναβληθεί η εκτέλεση του σφραγίσματος με την Περιφέρεια.
Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο της υπεύθυνης του οίκου ευγηρίας ,Αρ. Φατούρο, η επιχείρηση έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης και αναστολής της απόφασης, επικαλούμενη ανθρωπιστικούς λόγους. Επίσης υποστηρίζεται πως το γηροκομείο έχει άδεια ιδρύσεως και όχι άδεια λειτουργίας, εξαιτίας εμπλοκής που διαπιστώθηκε με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, ενώ «παρατηρείται κωλυσιεργία από αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε η άδεια να εκδοθεί».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.