Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Nέες επιτυχίες των αθλητών της ΓΕΑ

αγώνες-στίβου-150x150Με δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν από τα Γιαννιτσά οι αθλητές της ΓΕΑ. Πρώτη θέση στο τριπλούν και τρίτη θέση στα 100 εμπόδια κατέκτησε ο Γιάννης Κατσουκας. Ο αθλητής του Βασίλη Δρόσου ήταν συγκλονιστικός και παρότι αρχικά αγωνίστηκε στα 100 εμπόδια όπου έχασε στο νήμα το αργυρό μετάλλιο, κατάφερε στην 5η προσπάθεια να κάνει το μεγάλο άλμα και να κερδίσει.
Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο και απ την Βίκυ Αποστόλου στα 3000μ Βάδην.Η αθλήτρια του Μάκη Παλιογιώργου κέρδισε σχετικά άνετα την κούρσα κάνοντας ατομικό ρεκόρ.
Τρίτη θέση στα 300μ για την Μάρια Σαρδέλη. Η αθλήτρια του Νίκου Γαλούνη πάλεψε για το αργυρό μετάλλιο έχοντας κάνει το πρωί στον προκριματικό ατομικό ρεκόρ.Τέταρτη θέση στο 300μ εμπόδια ο Νεκτάριος Μπέτσης,αθλητής του Νίκου Γαλουνη, σε έναν τελικό στο οποίο αγωνίστηκαν τρεις αγρινιώτες αθλητές .Έκτη θέση στα 1000μ η αθλήτρια Κουτρουμάνου Ζωή του Μπάμπη Ποσονίδη. Τέλος η Βασιλοπούλου Ανθή ήρθε 10η στα 600μ με προπονητή τον Δροσο Βασίλη και ο Παππάς Βασίλης 13ος στα 600μ με προπονητή τον Ποσονίδη Μπάμπη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.