Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και στο Αγρίνιο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες χτες στο νομό και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, είχαμε σε εξέλιξη μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις
Η επιχείρηση αυτή ήταν μέρος μιας ανάλογης σε πανελλαδική κλίμακα που ίσως το μέγεθός της να είναι πρωτοφανές. Ο λόγος (για την πανελλαδική επιχείρηση) είναι πως προσήχθησαν στην Αστυνομία περίπου 200 άτομα(!), έλληνες και αλλοδαποί, που φαίρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιασμών, ξυλοδαρμών πολιτών, διακίνησης όπλων και σχέσης με το οργανωμένο έγκλημα, ειδικά με τα κυκλώματα της νύχτας.
Στο Αγρίνιο, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, προσήχθησαν ως ύποπτα έξι άτομα, έγιναν τρεις συλλήψεις  εκ των οποίων  δύο για παράβαση του νόμου περι όπλων και η άλλη για υπόθαλψη.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς είναι πολύ σημαντικές .Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με άκρα μυστικότητα και ξεκίνησε από Αθήνα, Πειραιά και προάστια για να επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Οι συλλήψεις είναι πολλές αλλά και αρκετοί είναι εκείνοι που αναζητούνται. Λέγεται μάλιστα ότι στην Αθήνα, έχουν συλληφθεί και δράστες επίθεσης σε γνωστό παράγοντα της διαιτησίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.