Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη προσέλευση και σήμερα για κατάθεση αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων

Μεγάλη προσέλευση και σήμερα για κατάθεση αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων

Μεγάλη προσέλευση υπήρχε και σήμερα στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι από αδιόριστους  εκπαιδευτικούς, προκειμένου να καταθέσουν αίτησεις για την πρόσληψη τους ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης. Το καινούργιο χαρακτηριστικό τη φετινή χρονιά είναι πως έχουν καταργηθεί όλα τα γραφεία σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι από κάθε γωνιά του Νομού να είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στο Μεσολόγγι για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Γεγονός βέβαια που δημιούργησε συνωστισμό και αρκετή αναμονή.
Από την άλλη το προσωπικό των γραφείων φάνηκε “διαβασμένο” για μια τέτοια περίπτωση καθώς υπήρχαν πολλοί πάνω από υπολογιστές όπου καταχωρούσαν τις αιτήσεις (4 τουλάχιστον άτομα) ενώ δίνονταν και αριθμοί προτεραιότητας προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι υποψήφιοι.
Σημειώνουμε πάντως ότι αυτή η χρονιά ίσως είναι η τελευταία που γίνονται με αυτόν τον τρόπο οι αιτήσεις καθώς από του χρόνου πιθανόν ο κάθε υποψήφιος θα καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτηση του δίνοντας έτσι μια τελική λύση στην υπερφορτωμένη αυτή διαδικασία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.