Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Μεγάλη συγκέντρωση Σαλμά στο Αγρίνιο (video)

Μεγάλη συγκέντρωση Σαλμά στο Αγρίνιο (video)

ΣΑΛΜΑΣ ΑΓΡΙΝΙ Ο

Σε μία κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε  την  κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στον Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις  μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Επίσης, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες  από τέτοιου είδους πολιτικές.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν και οι τρεις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος  Αγρινίου  κ. Γιώργος  Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Σαλμά.__________ image (1) image (1) image

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. panos

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ ΦΤΩΧΕΙΑ!!

  2. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

    ΕΓΩ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑ ΟΛΑ ΡΕ!

    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.