Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Tην Κυριακή ρίχνει αυλαία η βρεφική παράσταση του Μικρού Θεάτρου “Κοίτα!”.

 Αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, η βρεφική παράσταση “Κοίτα” ρίχνει αυλαία στο Μικρό Θέατρο για το κοινό, ενώ τον Φεβρουάριο  θα παιχτεί για βρεφονηπιακούς σταθμούς και ετοιμάζεται παράλληλα να ανοίξει τα φτερά της για άλλα μέρη. Μία παράσταση για μωρά από 8 μηνών έως 4 ετών που όσοι δεν πρόλαβαν να δούν έχουν την ευκαιρία αυτή την Κυριακή στις 11:00 πμ.

DSC_0362Tο Μικρό Θέατρο ετοίμασε μία παράσταση για βρέφη αλλά και για όλους όσους αισθάνονται βρέφη! H ιστορία μιας ολόκληρης ημέρας ενός μωρού μέσα στο σπίτι. Ξυπνάει, ανακαλύπτει ήχους και σκιές, κρύβεται, εμφανίζεται, παίζει με ό.τι ονομάζει παιχνίδι και όλα αυτά κάτω από τη ματιά της μαμάς. Η ανάγκη να μοιραστεί τη χαρά της ανακάλυψης και της έκπληξης με ένα «κοίτα».
Το θέατρο για βρέφη είναι ένα είδος θεάτρου πολύ ιδιαίτερο και όχι διαδεδομένο στην Ελλάδα.Μετά από μια έρευνα 4 χρόνων στις δράσεις και αντιδράσεις ενός μωρού,στο τί είναι το βρεφικό θέατρο και πώς απευθύνεται σε ένα μωρό, η Κατερίνα Καραδήμα έχει ετοιμάσει μία παράσταση έκπληξη για τους πολύ μικρούς φίλους της πόλης. Απευθύνεται σε βρέφη από 8 μηνών έως παιδιά 4 ετών αλλά και σε θεατρόφιλους που θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την μοναδική θεατρική εμπειρία.
Η παράσταση θα παίζεται   έως 31 Ιανουαρίου, Κυριακές πρωί για το κοινό και έως τέλη Φεβρουαρίου καθημερινές πρωινά για βρεφονηπιακούς σταθμούς κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του θεάτρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία – ερμηνεία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – κοστούμια – εικαστική σύνθεση: Λίλη Κυριλή
Καλλιτεχνικoί συνεργάτες: Αντώνης Μίκροβας, Γιώργος Κατσιπάνος
Φωτισμοί: Δημήτρης Κολοβός
Τεχνικός ήχου – φωτισμού: Εριφύλη Γράψα
Ώρα: 11:00 πμ
Διάρκεια : 35’
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 2641046619
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ

  Φωτογράφιση: Γιώργος Κατσιπάνος
DSC_0086 (1)
DSC_0087
DSC_0115 DSC_0183
DSC_0190 (2)
DSC_0197
DSC_0231
DSC_0244

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.