Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την επίσκεψη πρέσβεων, προξένων και εμπορικών ακολούθων στο Επιμελητήριο

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την επίσκεψη πρέσβεων, προξένων και εμπορικών ακολούθων στο Επιμελητήριο

 

31 χώρες τελικά αναμένεται να εκπροσωπηθούν στην επίσκεψη του «Invest in Greece» στην Περιφέρεια με αντιπροσωπεία πρέσβεων, προξένων και εμπορικών ακολούθων που την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι στο νομό μας. Η επίσκεψη θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο(Παπαστράτου 53 & Σμύρνης)και αναμένεται να παρουσιάσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ειδικά μετά τις 12.30 μέχρι τις 2 ή 3 το μεσημέρι, όταν οι παραπάνω αντιπροσωπείες θα δεχτούν επιχειρηματίες από όλο το νομό για να μιλήσουν για τη προώθηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Πρόκειται για εκπροσώπους χωρών από όλο τον κόσμο και από χώρες όπως η ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία κ.α. που είναι κατανοητό ότι αποτελούν κίνητρο για όσους βρεθούν την Παρασκευή στο Αγρίνιο και το Επιμελητήριο. Πριν από τις συναντήσεις αυτές μεταξύ 10.30 και 12.30 θα υπάρξουν χαιρετισμοί και ομιλίες από επισήμους προς τους προσκεκλημένους στο νομό σε μια εκδήλωση που δεν έχει ξαναγίνει ούτε σε Περιφερειακό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις όλου του νομού είναι ήδη πολύ μεγάλο και έχει διπλή κατεύθυνση: Πρώτον να παρουσιαστεί το εξαγωγικό προφίλ όχι μόνο από επιχειρήσεις που είναι ήδη εξαγωγικές, προς αυτές τις χώρες, αλλά και από όσες είναι εν δυνάμει εξαγωγικές και ενδιαφέρονται. Και δεύτερον, να καταρτιστούν Επενδυτικά Σχέδια για τις επιχειρήσεις που αναζητούν επενδυτές στις χώρες αυτές. Για επιχειρήσεις δηλαδή που έχουν διαμορφώσει ένα business plan αλλά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το υλοποιήσουν και χρειάζονται διεθνή συνεργασία.

 Γ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.