Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Πρόβλημα με το νερό σε περιοχές του Αγρινίου

Πρόβλημα με το νερό σε περιοχές του Αγρινίου

…εδώ και μέρες το πρόβλημα, αλλά τώρα εντάθηκε. Χωρίς νερό από το πρωί στον Περιφερειακό προς Αγ. Χριστόφορο.

Εδώ και αρκετές μέρες, σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του agrinionews.gr, σε περιοχές όπως η Αγία Τριάδα ή η Γκένοβα παρατηρούνταν πολύ μειωμένη ροή νερού. Τις τελευταίες δυο μέρες όμως, αυτές οι περιοχές όπως και κεντρικοί δρόμοι(Ίσκου κλπ) έμειναν από το απόγευμα για πολλές ώρες χωρίς νερό. Και όταν λέμε χωρίς νερό εννοούμε ούτε για δείγμα. Το νερό μάλιστα επανήλθε μετά τα μεσάνυχτα όταν και κάποιοι που δούλευαν ανέφεραν στο site μας ότι σηκώθηκαν να κάνουν ένα μπάνιο!

Το πρόβλημα πιθανώς να σχετίζεται με υπερκατανάλωση νερού για την οποία πριν λίγες μέρες εξέδωσε δελτίο τύπου ο δήμος συνιστώντας πιο λογική χρήση και θυμίζοντας ότι απαγορεύεται η χρήση του δικτύου για άλλους λόγους πλην της οικιακής χρήσης. Αναφερόταν μάλιστα και μέτρα αστυνόμευσης που δικαιούται να επιβάλλει ο δήμος. Γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση και για αγροτικές δουλειές εντός δικτύου όπως και για ποτίσματα κήπων, πλυσίματα κλπ. Όμως έχουμε μόλις τέλη Ιουνίου και ήδη έχουμε πάνω από μήνα ανομβρίας. Αν η λειψυδρία συνεχιστεί τι πρόκειται να γίνει;

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει νερό η περιοχή από τον Άγιο Χριστόφορο προς τα Κοκκινοπύλια καθώς είναι κομμένο από το πρωί. Χτες κάτοικοι του κέντρου που έμειναν από τις 5 το απόγευμα χωρίς νερό προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον αριθμό των βλαβών που εννοείται ότι είναι για όλο το 24ωρο αλλά δεν έβρισκαν κάποιον. Τουλάχιστον η ενημέρωση για το πότε θα επανέλθει το νερό-ειδικά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και μέρες-είναι υποχρέωση της ΔΕΥΑΑ. Μετά είναι ο εντοπισμός και η ενημέρωση του τι συμβαίνει ακριβώς.

Γ.Σ.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.