Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Μειώνουν δαπάνες για ενοίκια

Η μείωση των δαπανών που καταβάλλονται για ενοίκια μισθωμένων κτιρίων στα οποία στεγάζονται Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η εξοικονόμηση πόρων τίθενται σε προτεραιότητα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.

Με απόφαση του ο κ. Κατσιφάρας συγκροτεί Επιτροπές σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα (Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας) ώστε το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις στεγαστικές ανάγκες των Υπηρεσιών και τον ορθολογικότερο σχεδιασμό της χρήσης των κτιρίων.

Στόχος, πέραν της μείωσης των χρημάτων που σήμερα διατίθενται για μισθώματα, είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των Υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βάση ενός νέου σχεδιασμού.

Οι προτάσεις των τριών Επιτροπών (τις οποίες στελεχώνουν ένας Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας και οι κατά Περιφερειακή Ενότητα Προϊστάμενοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Διοικητικού – Οικονομικού) θα τεθούν προς έγκριση σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στα τέλη Φεβρουαρίου.
Γραφείο Τύπου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.