Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

Μεσολογγίτικες βολές στη Φούντα για τη ΔΟΥ

Πυρ ομαδόν κατά της Νίκης Φούντα από το μεσολογγίτικο διαδίκτυο. Αντανακλώντας προφανώς το γενικότερο κλίμα στην πόλη η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. δέχεται έντονη κριτική για την ξεκάθαρη θέση που πήρε υπέρ της ΔΟΥ Αγρινίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ). Eνδεικτική η αναφορά στο messolonghinews.blogspot.gr:

“Λογικό”… για τη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Ν. Φούντα “να καταργηθεί η Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου”!

Μας είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσουμε την πρόταση της βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκης Φούντα που διατυπώνει μέσω ερώτησης στη Βουλή, σχετικά με τη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. στην Αιτωλοακαρνανία.
Και μας είναι πολύ δύσκολο, διότι η νεαρή βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ζητά από τον υπουργό Οικονομικών την ακύρωση του σχεδιασμού για λειτουργία Δ.Ο.Υ. στην πρωτεύουσα του νομού, στο Μεσολόγγι δηλαδή, όπως συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και προτείνει την ίδρυση μίας Δ.Ο.Υ., στο Αγρίνιο και άλλης μίας είτε στη Βόνιτσα είτε στην Αμφιλοχία!!!
Στην επιχειρηματολογία της, μάλιστα η κ. Φούντα αναφέρει μια σειρά από στοιχεία σχετικά με την πληθυσμιακή κατανομή του νομού τα οποία και απέχουν πολύ της πραγματικότητας, όπως πχ. ότι το 72% των κατοίκων του νομού εξυπηρετείται από τη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.