Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Μεσολόγγι: Καλεί σε κλείσιμο των καταστημάτων ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος για το συλλαλητήριο

828f4339-2edc-467c-a8a8-8792eb991d66
Στο πλαίσιο των παναιτωλοακαρνανικών κινητοποιήσεων για τα Νοσοκομεία του νομού , η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου καλεί τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματά τους, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, για να συμμετάσχουν μαζικά στην ανοικτή συγκέντρωση, που συνδιοργανώνει ο Δήμος και οι φορείς Ι.Π. Μεσολογγίου και που θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.Η ανακοίνωση αναφέρει :
“Απαιτούμε, με μια φωνή, την αποσύνδεση και την πλήρη αυτονομία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς και την άμεση κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του αλλά και να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.
Λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική μορφή που παίρνει το ζήτημα της υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, καλούμε την τοπική κοινωνία σε κοινό συντονισμένο αγώνα και καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
Η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Δεν μπορούμε, να μιλάμε για ανάπτυξη και για ποιότητα ζωής όταν έχουμε ανοικτά θέματα στο πρόβλημα της δημόσιας υγείας, με ό,τι αυτά σημαίνουν για την υγεία των πολιτών”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.