Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Μεσολόγγι: Κινητοποίηση κατοίκων για να αποτρέψουν πλειστηριασμό της κατοικίας τριτέκνου

Μεσολόγγι: Κινητοποίηση κατοίκων για να αποτρέψουν πλειστηριασμό της κατοικίας τριτέκνου

ImageHandler.ashxΈμποροι απ’ όλη την Ελλάδα στο πλευρό του συναδέλφου τους που είναι πατέρας τριών παιδιών και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του

Δεκάδες πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο πλευρό εμπόρου, πατέρα τριών παιδιών από το Μεσολόγγι, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από την τράπεζα. Στην πλατεία του δικαστικού μεγάρου του Μεσολογγίου όπου ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης η διαδικασία του πλειστηριασμού, είναι συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 200 άνθρωποι, απλοί πολίτες και έμποροι από την Αμφιλοχία, την Πάτρα, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι προκειμένου, όχι μόνο να του συμπαρασταθούν, αλλά και να εμποδίσουν την διαδικασία.

Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική παρουσία, που δεν έχει επέμβει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Μιχάλης Χατζής, έμπορος από το Μεσολόγγι λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr: «Η διαδικασία λήγει στις 5 και μέχρι τότε θα παραμείνουμε όλοι εδώ για να μην χάσει ένας συνάδελφος και συνάνθρωπός μας το σπίτι του».

Στην εκδήλωση συμπαράστασης στα δικαστήρια του Μεσολογγίου δίνουν το παρόν εμπορικοί σύλλογοι από τη Δυτική Ελλάδα και κινήσεις πολιτών κατά των πλειστηριασμών.

protothema.gr


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.