Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

Μεσολόγγι: Νέα εστία αντιπαράθεσης Εμπορικού Συλλόγου-Κατσούλη

Είναι απορίας άξιο πως τα καταφέρνουν στο Μεσολόγγι και μαλώνουν με κάθε αφορμή. Τελευταία εστία αντιπαράθεσης μεταξύ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου και του δημάρχου Π.Κατσούλη η κινητοποίηση για τη χθεσινή διαμαρτυρία στη Γέφυρα για το σχέδιο “Αθηνά”. Ιδού τι δηλώνει ο δήμαρχος Π.Κατσούλης απαντώντας στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο.

Τη Δευτέρα 18/2 και τις ώρες 22:27 και 22:41 από το κινητό τηλέφωνο του συνεργάτη μου, ειδοποιήθηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο Γραμματέας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου κ. Πασιόπουλος, σχετικα με την κινητοποίηση της Τετάρτης 21/02 και αφού είχε ηδη προηγηθεί από το Δήμο σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση μέσω Δελτίου Τύπου.

Στη συνομιλία που ακολούθησε ο Γραμματέας του Συλλόγου. ανέφερε ότι δεν προλαβαίνουν να κινητοποιήσουν τον εμπορικό κόσμο της πόλης και από την πλευρά μας του ειπώθηκε ότι αυτό θα γίνει από εμάς με την ανάρτηση ανακοινώσεων στα καταστήματα και την χρήση τηλεβόα .

Αν όλα τα παραπάνω είναι ψευδή τότε προκαλώ δημόσια τον Γ. Γραμματέα του Ε. Σ. να με μηνύσει για συκοφάντηση. Σε αντίθετη περίπτωση ,τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος που υπογράφουν την ανακοίνωση – καταγγελία προς το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «περί μη ειδοποίησης του Συλλόγου», είναι ψεύτες και συκοφάντες και για μια ακόμη φορά τορπιλίζουν το κοινό συμφέρον.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.