Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 60χρονο στο Μεσολόγγι

ereunes_mesologgi_onairnews6Στο Μεσολόγγι   άνδρες του Λιμενικού ,της Αστυνομίας και της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης “χτενίζουν ” όλη την περιοχή Τιτιμπίλι καθώς έχει αναφερθεί η εξαφάνιση 60χρονου κατοίκου της .
Ο γιος του 60χρονου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατέρας του έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή  .Ο 60χρονος κατοικεί μόνος του σε πελάδα και την τελευταία φορά που μίλησε με την οικογένεια του τηλεφωνικά  ήταν την Παρασκευή το απόγευμα.
Στην πελάδα όπου έγιναν έρευνες από αστυνομικούς βρέθηκε το τηλέφωνο του καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου ενώ λείπουν το μαγιό του και βατραχοπέδιλα.
Οι άνδρες του λιμενικού μαζί με την Εθελοντική Ομάδα έρευνας και διάσωσης έψαξαν την περιοχή γύρω από την συγκεκριμένη και άλλες πελάδες και κατά μήκος της παραλίας.

onairnews.gr

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι έρευνες σταμάτησαν στη 1:30 περίπου τη νύχτα και  συνεχίστηκαν και ενισχύθηκαν από άνδρες της πυροσβεστικής με το πρώτο φως της ημέρας. Σε αυτές συμμετέχουν επίσης εκτός του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου και τρία ιδιωτικά σκάφη, η ομάδα έρευνας και διάσωσης, δύτης ενώ σε λίγη ώρα θα συνδράμει και το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου της Πάτρας.

geg-agnooumenos-mesologgi6 geg-agnooumenos-mesologgi8 geg-agnooumenos-mesologgi7 geg-agnooumenos-mesologgi5

ereunes_mesologgi_onairnewsereunes_mesologgi_onairnews1ereunes_mesologgi_onairnews2ereunes_mesologgi_onairnews3

ereunes_mesologgi_onairnews4ereunes_mesologgi_onairnews5ereunes_mesologgi_onairnews6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.