Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Μετά το 15Αύγουστο θα… ανασυσταθεί το ΠΑΣΟΚ

Μετά το 15Αύγουστο θα… ανασυσταθεί το ΠΑΣΟΚ

Μπορεί στα υψηλά του κλιμάκια το κλίμα να είναι εκρηκτικό ωστόσο  με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Ιπποκράτους για την ανασύσταση του  ΠΑΣΟΚ  σε οργανωτικό επίπεδο. Βέβαια η αισιοδοξία μόνο διάχυτη δεν είναι. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πάντςω λέγεται  επιβλέπει προσωπικά τις διαδικασίες ανασυγκρότησης, οι οποίες θα στηρίζονται σε τρεις βασικούς άξονες: οργανωτική αναθεώρηση, παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και επικοινωνιακή τακτική.
Με αυτά τα θέματα ασχολήθηκε τόσο η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος όσο και η Οργανωτική Γραμματεία, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη ενώ πιθανολογείται πως ο  Ευάγγελος Βενιζέλος θα αποστείλει προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ερωτηματολόγιο για την ταυτότητα και την φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, ώστε μέσα από τις απαντήσεις να διαμορφωθούν ορισμένοι βασικοί άξονες για την ανασύσταση του κόμματος,

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να οριστούν υπεύθυνοι ανά Περιφέρεια, καλλικρατικό δήμο και θεματική ενότητα. Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχουν εκλεγεί τα νέα τοπικά όργανα του κόμματος, ενώ οι υπεύθυνοι πρόκειται να οριστούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Στελέχη του κόμματος υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ότι μέχρι το Συνέδριο που έχει οριστεί για το φθινόπωρο, θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οι οργανωτικές εκκρεμότητες, μιας και ο πολιτικός χρόνος έχει συμπυκνωθεί σημαντικά και κανείς δεν ξέρει τι εξελίξεις θα υπάρξουν! Ήδη το κόμμα ξεκίνησε την διαδικασία ανασύστασης των οργανώσεων του και στα πλαίσια αυτά ,την Τετάρτη 1 Αυγούστου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Κορινθία, ενώ όσο αναφορά την Αιτωλοακαρνανία σύμφωνα με τοπικά στελέχη οι επισκέψεις και οι διαδικασίες ,αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στις 15-20 Αυγούστου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.