Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

“Μετακόμιση” έκαναν κλέφτες από κλειστή καφετέρια στο κέντρο

“Μετακόμιση” έκαναν κλέφτες από κλειστή καφετέρια στο κέντρο

διαρρηξηΆφωνοι έμειναν οι ιδιοκτήτες επιχείρησης καφέ μπαρ που είχε πρόσφατα αναστείλει τη λειτουργία της όταν είδαν, την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, το επαγγελματικό πλιάτσικο που υπέστη. Οι άνθρωποι είχαν αφήσει μέσα στο χώρο του μαγαζιού σχεδόν όλο τον εξοπλισμό του μαγαζιού, με λουκέτα, ασφάλειες αλλά και κάμερες να επιβλέπουν θεωρώντας ότι είναι προτιμότερο η περιουσία τους να είναι κάπου στο κέντρο του Αγρινίου παρά σε μια περιφερειακή αποθήκη.
Έλα όμως που λογάριασαν χωρίς τους κλέφτες και μάλιστα κατά τα φαινόμενα κλέφτες που όχι μόνο ήξεραν τι έκαναν αλλά είχαν και θράσος. Γιατί κάποιοι μπήκαν με καταδρομική επιχείρηση από διαδρομή που δύσκολα ήξερε κάποιος(πέρασαν από τη τουαλέτα των ΑμεΑ) και αφού εξουδετέρωσαν τις κάμερες, πήραν τα ηχητικά συστήματα, τον πιο ακριβό εξοπλισμό, μέχρι και κινητά μέρη όπως έναν κεντρικό καναπέ! Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι φρόντισαν να κλέψουν μόνο τα πολύ “ειδικά” ποτήρια του κοκτέηλ, που έχουν πολλαπλάσια τιμή από τα κανονικά ποτήρια.
Η αστυνομία ερευνά το θέμα προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ οι καταστηματάρχες είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός καθώς για να γίνει όλη αυτή η μετακόμιση πρέπει να χρησιμοποιήθηκε φορτηγό και όλη η επιχείρηση να έγινε ή μέσα στην κίνηση σαν να μην τρέχει τίποτε ή κάποια πρωινή ώρα όπου και πάλι δεν παραξένεψε κανέναν το περίεργο της ώρας! Βέβαια είναι ισχυρό το ενδεχόμενο οι περίοικοι να έχουν μάθει πια να μην ανακατεύονται με τίποτε, θεωρώντας τα όλα κομμάτι της καθημερινότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.