Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Με διαφορά Σαλμάς-Καραγκούνης

Με διαφορά Σαλμάς-Καραγκούνης

Τρίτος ο Γιώργος Παπαναστασίου, πληρώνει την επίδοση-της ΝΔ 

Από νωρίς είχε ξεκαθαρίσει η δυάδα, Μάριος Σάλμας και Κώστας Καραγκούνης, που θα καταλάμβανε τις δύο έδρες της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ένα θρίλερ βιώσαν οι Γιώργος Παπαναστασίου και Νίκος Καραπάνος που σημείωσαν υψηλές επιδόσεις ωστόσο έμειναν εκτός κοινοβουλίου λόγω της παταγώδους αποτυχίας της ΝΔ.
Ωστόσο η διαφορά των δύο πρώτων από τους υπόλοιπους του ψηφοδελτίου ήταν σημαντική και η επίδοση του Κώστα Καραγκούνη μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η πολιτική του χειραφέτηση. Ο Μάριος Σαλμάς από το 2000 εκλέγεται συνεχώς βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο Κώστας Καραγκούνης εξελέγη για πρώτη φορά το 2009.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου κεφαλαιοποίησε ως έναν βαθμό την παρουσία του τα τελευταία χρόνια ωστόσο ατύχησε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Οπως και ο Νίκος Καραπάνος πολιτεύθηκε για πρώτη φορά το 2009. Με βάσει την επίσημη σταυροδοσία στα 548 εκλογικά τμήματα από τις γυναίκες του ψηφοδελτίου πρωτεύει η Γεωργία Μπόκα ενώ για άλλη μια φορά η περιοχή της Ναυπακτίας δεν μπορεί να εκλέξει βουλευτή. Στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου οι υποψήφιοι των οποίων η συμμετοχή στη λίστα κλείδωσε μόλις τρεις εβδομάδες πριν την κάλπη. Η σειρά των υποψηφίων με καταγεγραμμένα τα 548 από τα 563 τμήματα έχει ως εξήs:

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16596
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 14257
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ 9273
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7716
ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5212
ΔΡΟΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 4381
ΚΟΤΡΟΛΟΥ-ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4237
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4033
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2626
ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2412
ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 2382

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.