Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Με επιτυχία η συναυλία ανθρωπιάς…

Με επιτυχία η συναυλία ανθρωπιάς…

Το Σάββατο 15/10/2011 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου συναυλία με καλεσμένη την χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Κερκύρας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου κος Παναγιώτης Νάκας, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Κερκύρας κος Αναστάσιος Γκόγκας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κος Επαμεινώνδας Τάνταρος ο οποίος ευχαρίστησε το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου και τον πρόεδρό του κο Π. Νάκα που για 4η συνεχή χρονιά δείχνουν την ευαισθησία τους και την ανθρωπιά τους στηρίζοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.
Η χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Κέρκυρας ιδρύθηκε το 2001 και αποτελείται από εν ενεργεία και συνταξιούχους υπαλλήλους του ΟΤΕ. Καταξιώθηκε στη συνείδηση του κερκυραϊκού λαού, ενός λαού που γαλουχήθηκε μουσικά κάτω από τις ευλογίες του Εθνικού μας Συνθέτη Νικολάου Μάντζαρου, αλλά και του συνθέτη του Ολυμπιακού Ύμνου Σπύρου Σαμάρα.
Η ανδρική αυτή χορωδία, αποτελούμενη από 50 περίπου άτομα και υπό την δ/νση του μαέστρου κου Χρύσανθου Γρηγορόπουλου, με τη συνοδεία οργάνων (πιάνο, μαντολίνα, κιθάρες, μπουζούκι) προσέφεραν στο κοινό το απόγευμα του Σαββάτου, τραγούδια παραδοσιακά , καντάδες, καθώς και τραγούδια έντεχνα και ελαφρολαϊκά διαφόρων Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη , Χατζιδάκι, Λοΐζου κ.λ.π.)
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας καθώς επίσης τον ΑΧΕΛΩΟ TV, τον τοπικό τύπο και τα τοπικά blogs τα οποία πρόβαλαν την εκδήλωσή μας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο παράρτημα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) Αγρινίου.

Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.